Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась позачергова 4 сесія районної ради 8 скликання

Дата: 15.01.2021 15:04
Кількість переглядів: 889

 Сьогодні, 15 січня 2021 року, відбулась позачергова четверта сесія Гайсинської районної ради восьмого скликання. В  роботі  пленарного засідання сесії   взяли участь 31 депутат.   Вів сесію голова районної ради Віталій Савчук. Депутати розглянули 21 питання  порядку денного, проєкти рішень по них перед пленарним засіданням були погоджені постійними комісіями.

Більшість питань, розглянутих на сесії, стосувалася комунальної власності. Зокрема, були прийняті рішення про передачу установ та закладів освіти із спільної власності територіальних громад районів, що ліквідовуються,  у комунальну власність  територіальної громад: ряд закладів освіти, культури, охорони здоров’я, а також індивідуально визначене майно отримали Бершадська і Гайсинська міські, Тростянецька та Чечельницька селищні, Краснопільська, Соболівська, Ободівська та Ольгопільська сільські  територіальні громади. З даних питань депутатів інформував начальник відділу юридичного забезпечення діяльності ради виконавчого апарату районної ради Олег Галузінський.

Депутати своїм рішенням прийняли Програму забезпечення поінформованості населення та розвитку звукового засобу інформації - районного радіомовлення на 2021 рік та продовжили термін дії Програми покращення умов обслуговування платників податків Гайсинського району та збільшення надходжень до державного і місцевих бюджетів на 2016-2020 роки, а також затвердили ціни на роботи (послуги), що надаються КУ «Гайсинський районний трудовий архів». Ряд прийнятих рішень стосувалися бюджетних питань районів, що ліквідовуються - Бершадського, Теплицького, Тростянецького і Чечельницького.

Згідно із Земельним кодексом України та  Законом України „Про землеустрій”, депутати своїм рішенням затвердили проєкти землеустрою щодо встановлення меж населених пунктів Соболівка, Антонівка, Метанівка, Велика Киріївка, Устя та Красносілка.

За ініціативи депутата районної ради Григорія Борового депутали прийняли рішення доручити виконавчому апарату підготувати звернення до вищих органів влади з вимогою переглянути діючі тарифи на житлово-комунальні послуги у бік зменшення. 

Фото без опису

Фото без опису

   Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь