Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Квітня, 2024 р., 11:42
5 квітня стартував  конкурс  Вінницької обласної Ради «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ». У попередні роки цей конкурс став унікальним майданчиком для реалізації ідей та планів для розвитку територіальних громад. Після повномасштабного вторгнення  всі ідеї базуються навколо головної мети – нашої Перемоги, тому  до  Положення конкурсу були внесені зміни - цьогоріч  його  напрями націлені на підтримку ЗСУ та Сил оборони в боротьбі з російським агресором.
09 Квітня, 2024 р., 10:22
Публікуємо для ознайомлення публікацію Фонду розвитку місцевої демократії імені Єжи Регульського під назвою «Оптимізація публічних послуг та інфраструктури у територіальних громадах України..Методичний посібник для органів місцевого самоврядування».
08 Квітня, 2024 р., 09:36
5 квітня голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів засідання Експертної ради конкурсу «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ». Відкриваючи засідання, він відзначив особливість цьогорічного конкурсу – першочергова підтримка Збройних Сил України та Сил оборони в боротьбі з російським агресором.
04 Квітня, 2024 р., 11:31
На Вінниччині відбулося засідання експертної ради щодо внесення елементів нематеріальної культурної спадщини. Про це повідомляє Вінницький обласний центр народної творчості.
02 Квітня, 2024 р., 01:26
 З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу до України буде можливо лише з використанням Автоматизованої системи реєстрації гуманітарної допомоги, нагадує Міністерство соціальної політики.
01 Квітня, 2024 р., 11:22
Фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області нагадують, що мінімальна заробітна плата (МЗП) - це встановлений законом мінімальний розмір оплати праці за виконану працівником місячну (годинну) норму праці.
31 Березня, 2024 р., 11:16
Дорогі жителі Гайсинського району - християни західного обряду! Вітаємо вас з Воскресінням Христовим! Це світле свято ми вже вдруге відзначаємо в умовах повномасштабної війни в Україні, коли вороги обстрілюють і бомблять міста і села нашої країни та нищать українців.
30 Березня, 2024 р., 11:12
29 березня голова районної ради Віталій Савчук взяв участь у черговій 51 сесії Вінницької обласної Ради, яку провів голова обласної Ради  Вячеслав Соколовий . На початку сесійного засідання депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх, хто загинув у війні з російським агресором.
28 Березня, 2024 р., 17:24
28 березня 2023 року відбулась чергова 22 сесія районної ради 8 скликання. Засідання, на якому були присутні 25 депутатів, провів голова районної ради Віталій Савчук. На початку роботи сесії депутати вшанували пам’ять наших захисників та всіх жертв війни хвилиною мовчання.
28 Березня, 2024 р., 16:04
28 березня  у ході підготовки до 22 сесії районної ради у залі засідань районної ради відбулося  спільне засідання президії та постійних комісій, яке провів голова районної ради Віталій Савчук.    

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь