Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Березня, 2024 р., 14:56
Сьогодні, 14 березня, в Україні відзначається День українського добровольця. Ця дата вибрана не випадково: саме 14 березня 2014 року прямо з Майдану перші добровольці відправилися на тренувальну базу в Нових Петрівцях, що під Києвом.
13 Березня, 2024 р., 13:25
Програма БУДЬ допомагає українським жінкам зрости професійно та досягти фінансової незалежності. З кожною учасницею працюватиме ментор або менторка. Це спеціаліст або спеціалістка з відомих компаній в ІТ та креативній галузі – глобальних та українських.
13 Березня, 2024 р., 03:38
Шановні керівники та працівники сільськогосподарських підприємств! З початком проведення весняно-польових робіт в агропромисловому комплексі значно зростають обсяги та інтенсивність виконання відповідних технологічних операцій, пов’язаних з посівною кампанією.
12 Березня, 2024 р., 13:53
Родичі загиблих ветеранів війни, Захисників і Захисниць України можуть потребувати допомоги у розв’язанні юридичних питань. Отримати професійну юридичну допомогу можна, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги — це право гарантоване Законом України «Про безоплатну правничу допомогу».
10 Березня, 2024 р., 01:31
Сьогодні, 10 березня, в Україні відзначається День Державного Гімну. Гімн є символом нашої державності, національної гордості та єдності. Він має глибокий зміст, який відображає нашу історію, культуру та традиції.
09 Березня, 2024 р., 00:25
Сьогодні, 9 березня, ми разом з  усією Україною відзначаємо 210-ту річницю з дня народження великого Кобзаря, свíточа української культури і мистецтва — Тараса Григоровича Шевченка. Завтра, 10 березня, настане ще одна значуща, але на цей раз тужлива дата — роковини його смерті…
28 Лютого, 2024 р., 10:58
На виконання постанов Гайсинської районної територіальної виборчої комісії публікуємо постанови РТВК:
26 Лютого, 2024 р., 22:02
23 лютого голова  Гайсинської районної ради Віталій Савчук і голови територіальних громад Гайсинського району взяли  участь у загальних зборах Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування.
26 Лютого, 2024 р., 16:16
23 лютого на черговій 50 сесії обласної Ради депутати проголосували за низку рішень, направлених на допомогу Збройним Силам України та підтримку військових.
24 Лютого, 2024 р., 16:37
23 лютого голова районної ради Віталій Савчук взяв участь у черговій 50 сесії Вінницької обласної Ради. На початку сесійного засідання депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників, захисниць та мирних жителів, які загинули у війні з російським агресором.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь