Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Грудня, 2023 р., 10:33
У 2023 році в Україні не залишилося жодної територіальної громади, якої би не торкнулася війна. Чимало з них зазнали безпосередніх руйнувань та пошкоджень внаслідок бойових дій, інші зіштовхнулися з масовим переміщенням населення, треті з серйозними економічними викликами.
06 Грудня, 2023 р., 08:01
Щороку 6 грудня відзначають своє професійне свято військовослужбовці, ветерани та працівники Збройних Сил України Та цього року це не просто дата і не лише одне з великого переліку  професійних  свят – це ВСЕНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮБОВІ, ПОВАГИ, ВДЯЧНОСТІ НАШИМ ГЕРОЯМ.  
05 Грудня, 2023 р., 08:10
Сьогодні, 5 грудня, у Міжнародний день волонтера, хочу подякувати всім жителям Гайсинського району, хто за покликом серця своєю добровільною, самовідданою працею кожен день робить країну сильнішою, допомогаючи військовим, переселенцям, людям і цілим містам, які потерпають від рук рашистів.
04 Грудня, 2023 р., 11:46
У Звіті про готовність України до переговорів про вступ до ЄС Європейська Комісія визначила досягнення, проблеми та завдання України на шляху до ЄС, в тому числі щодо розвитку місцевого самоврядування України. Асоціація міст України виокремлює основні положення Звіту, які стосуються роботи муніципалітетів і якості надання послуг мешканцям громад.
04 Грудня, 2023 р., 11:43
29 листопада Президент України підписав Закон «Про Державний бюджет України на 2024 рік», а раніше – 17 листопада - зміни до Бюджетного кодексу. Згідно з цими документами, загальний обсяг фінансового ресурсу місцевих бюджетів на 2024 рік становитиме 688,2 млрд грн, в тому числі:
01 Грудня, 2023 р., 15:06
1 грудня в Україні відзначається День працівників прокуратури.Сьогодні, коли українці виборюють свою свободу та право на мирне життя, перед прокуратурою постають складні виклики воєнного часу.
01 Грудня, 2023 р., 15:05
Голова районної ради Віталій Савчук разом з представниками влади, бізнесу та наукової сфери Вінницької області взяв участь у панельній дискусії на тему: «Партнерство влади та бізнесу для підтримки агросектора в умовах кризи».
01 Грудня, 2023 р., 09:57
Особи, які постраждали від домашнього насильства, мають право отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката. Для цього варто звернутися до системи безоплатної правничої допомоги (БПД).
01 Грудня, 2023 р., 09:55
Міністерство Відновлення спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) та консорціумом громадських організацій (Екоклуб, Екодія, Energy Act For Ukraine Foundation, RePower Ukraine) оголошує конкурс на втілення проєктів з відновлюваної енергетики.
25 Листопада, 2023 р., 05:51
Шановні земляки! Одна з найстрашніших трагедій нашого народу,, що сталася 90 років тому - Голодомор 1932-33 років – забрала життя мільйонів українців, серед яких – десятки тисяч жителів Гайсинського району...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь