Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Серпня, 2023 р., 14:21
Семінар зі стратегічного планування для територіальних громад Гайсинського району відбувся сьогодні, 10 серпня, у залі засідань Гайсинської районної ради. З вітальним словом до представників територіальних громад звернувся голова районної ради Віталій Савчук. Голова району зазначив, що всі громади Гайсинщини мають ухвалені Стратегії розвитку, у багатьох - ухвалені Плани реалізації стратегій, які закінчуються у 2023 році.
08 Серпня, 2023 р., 10:41
Без зв’язку немає управління, без управління немає перемоги! Це гасло - про важливість Військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України, чиє професійне свято ми відзначаємо сьогодні.
06 Серпня, 2023 р., 14:01
Сьогоднішня ніч була в Україні по особливому неспокійна: повітряна тривога оголошувалась кілька разів по всій її території. Ворог застосував проти нас 70 засобів повітряної боротьби , "чутно" було і у кількох населених пунктах Гайсинського району.
02 Серпня, 2023 р., 14:03
19 липня свій 100- річний ювілей відзначила гайсинчанка Ганна Петрівна Фаріон. Такий ювілей є гордістю не лише іменинниці та її родини, а усієї громади нашого району. Ганна Петрівна є не лише очнвидцем багатьох історичних подій минулого століття, а й їх безпосередньою учасницею: під час Другої світової війни брала участь у партизанському русі, має за це нагороди та відзнаки. Та найбільше її досягнення -це чудова сім'я, якій вона передає свою глибоку життєву мудрість.
01 Серпня, 2023 р., 11:28
Сьогодні, 1 серпня, відзначає поважний ювілей – 85-ту річницю від дня народження - самодіяльний поет і  композитор, гайсинчанин Володимир Дверницький. Володимир Васильович – автор чотирьох збірок пісень: «Відлуння душі», «Берег життя», «Миттєвості мелодії в піснях», «Добрі люди – мої земляки». Володимир Дверницький за фахом музикант, закінчив Львівське музичне училище.
28 Липня, 2023 р., 08:12
Сьогодні, 28 липня, у День Хрещення Київської Русі, Україна відзначає державне свято — День Української Державності. Цей день є особливо символічним у час повномасштабної війни, у час жорстокої агресії росії проти України. Після всіх випробувань, які довелося пройти нашому народу протягом сторіч, українці ніколи не віддадуть своєї незалежності.
27 Липня, 2023 р., 14:02
Шановні медичні працівники Гайсинського району! З нагоди вашого професійного свята маємо за честь подякувати вам за невпинну боротьбу за здоров’я та життя людей.
24 Липня, 2023 р., 15:56
УВАГА! ЗВЕРТАЄМОСЬ ДО ЖИТЕЛІВ ГАЙСИНСЬКОГО РАЙОНУ, У ТОМУ ЧИСЛІ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ, ХТО МАЄ РОДИЧІВ, ДРУЗІВ ЧИ ЗНАЙОМИХ НА ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ, З ПРОХАННЯМ ДОНЕСТИ ДО НИХ ЦЮ ВАЖЛИВУ ІНФОРМАЦІЮ!
18 Липня, 2023 р., 17:10
 18 липня голова районної ради Віталій Савчук та його заступниця Оксана Матвієнко провели зустріч з з керівницею відокремленого підрозділу Об’єднання дружин і матерів бійців та учасників АТО у Вінницькій області Лілією Кузьменко, головою ГО «Майбутнє починається сьогодні»  Дарією Кобзар, головою ГО Спілка учасників АТО м.Гайсин і Гайсинського району Миколою Данилюком та начальником відділу культури і туризму Гайсинської міської ради Миколою Ричковим.
14 Липня, 2023 р., 13:40
14 липня відбулось засідання науково-технічної ради НПП «Кармелюкове Поділля», у якому взяв участь голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук. На засіданні було обговорено створення та розміщення пасіки на території парку, а також розглянуто наукове обґрунтування щодо реакліматизазації на території лучно-степових комплексів парку диких коней породи «Гуцульська»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь