Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Червня, 2023 р., 09:40
Не втомлюємося дякувати за тепло, захист, добро Польщі - країні, яка від дня повномасштабної агресії росії фактично робить для України гуманітарний подвиг. Починаючи з літа минулого року, Новосондоцький повіт Малопольського воєводства прийняв на оздоровлення та відпочинок близько тисячі дітей Гайсинського району.
06 Червня, 2023 р., 15:06
Сьогодні голова районної ради Віталій Савчук взяв участь  в онлайн-нараді на тему актуалізації повноважень для районних рад, що провела Українська асоціація районних та обласних рад. Учасники наради – очільники районних рад зі всієї країни та експерти.
06 Червня, 2023 р., 06:30
Щиро вітаємо з професійним святом усіх журналістів Гайсинського району: газетярів, представників радіо та Інтернет-видань. Висловлюємо всім вам слова щирої вдячності за ваш ентузіазм, принциповість і об’єктивність, активність та творчий неспокій.
01 Червня, 2023 р., 16:39
Сьогодні, 1 червня, День захисту дітей - міжнародний день, створений з метою нагадати нам, що всі діти потребують підтримки та захисту від дорослих. Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися будинку або поїхали з рідного міста.
31 Травня, 2023 р., 16:42
Всі ми пам'ятаємо, як часто у осінньо-зимовий період війни через масовані удари рашистських військ по об'єктах енергетичної інфраструктури відбувалися відключення електроенергії і як важко було навчатися нашим дітям у цих умовах. На жаль, війна триває і така ситуація може повторитися...
28 Травня, 2023 р., 10:00
На виконання постанови Гайсинської районної територіальної виборчої комісії публікуємо постанову РТВК  про зміни в складі сільських/селищних територіальних виборчих комісій Гайсинського району, що здійснюють підготовку та проведення місцевимх виборів.
22 Травня, 2023 р., 14:25
20 травня 2023 року Гайсинська районна територіальна виборча комісія розглянула подання Вінницької обласної ораганізацій політичних партій  "Українська стратегія Гройсмана",  "УДАР",  «ЗА МАЙБУТНЄ», «НАШ КРАЙ» про припинення повноважень голови,  секретаря, окремих членів  Тростянецької селищної територіальної виборчої комісії Гайсинського району та заміну їх іншими громадянами.  Надаємо до ознайомлення постанову Гайсинської РТВК № 1-23
20 Травня, 2023 р., 16:46
18 травня старшокласники Дашівського ліцею мали чудову нагоду розширити свій кругозір та дізнатися більше інформації про використання дронів для протидії ворогу нашими захисниками -воїнами ЗСУ. Про роботу цих літальних апаратів розповіли дітям іта показали їх в дії нструктори Андрій та Євген. Захід відбувся за ініціативи та співучасті голови Гайсинської районної ради Віталія Савчука та депутатів районної ради Оксани Червінко і Алли Баранець.
09 Травня, 2023 р., 00:36
День Європи для українців  – це особливий день, адже нашу країну та ЄС єднають спільні цінності, історія та культура, демократія і свобода. Ми щиро вдячні нашим європейським друзям за підтримку та допомогу в протистоянні рашистській агресії, за прихисток наших жінок та дітей у важкий для нашої держави час, за готовність разом із нами відбудовувати міста та села України, зруйновані цинічним ворогом.
08 Травня, 2023 р., 15:06
З нагоди Дня пам'яті та примирення, з метою вшанування жертв Другої світової війни в територіальних Гайсинського району відбулись покладання квітів до пам’ятників та братських могил. Вічна пам’ять тим, хто поклав свої життя за світ без нацизму....

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь