Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Березня, 2023 р., 09:27
Сьогодні, 9 березня, минає рік від того дня, коли жителі міста Гайсин почули страшну новину – в у бою під Запоріжжям загинув наш земляк, командир батальйону 9-го окремого мотопіхотного батальйону «Вінницькі скіфи» Сергій Леонідович Котенко. Йому судилося принести найвищу жертву за Україну, за незалежність та майбуття – віддати власне життя.
09 Березня, 2023 р., 09:23
Сьогодня - 209 річниця від дня народження українського генія, пророка, нашого Козаря - Тараса Григоровича Шевченка. “І на оновленій землі врага не буде супостата , а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі!”
08 Березня, 2023 р., 09:20
Десятки років дата 8 березня асоціювалася у нас з гарним радісним святом, обов'язковими атрибутами якого мали були квіти, подарунки, вітальні листівки, пісні, концерти, вечірки...Це все було, є і досі в нашій пам'яті, але немає цього у нашому житті зараз. У час, коли ллється море жіночих сліз, всі думки про свята - на останніх позиціях. Основне, що хвилює українське жіноцтво сьогодні -це мир в Україні і безпека рідних.
07 Березня, 2023 р., 08:58
7 березня 2023 року голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук привітав соціальних робітниць Ольгопільської територіальної громади, які отримали нові велосипеди, придбані за рахунок бюджетних коштів Ольгопільської сільської ради та коштів, які надійшли як плата за послуги соціального напрямку.
06 Березня, 2023 р., 11:34
Понад рік -з перших днів повномасштабної військової агресії Росії в Україну - разом з усім народом докладають потужних зусиль до боротьби з окупантом і наші обранці - депутати Гайсинської районної ради 8 скликання. Сьогодні наша розповідь про одного з найактивніших депутатів -Віталія Горбаневича, який є співзасновником волонтерської організації ГО «Світла-УКРАЇНА».
03 Березня, 2023 р., 11:24
Відповідно до розпорядження голови районної ради Савчука В.В. 15 березня 2023 року о 10 годині 30 хвилин відбудеться  пленарне засідання чергової 18 сесії районної ради 8 скликання. Засідання відбудеться  в режимі відеоконференції (дистанційне засідання). На розгляд пленарного засідання сесії внесено такі питання:
20 Лютого, 2023 р., 15:53
Сьогодні, 20 лютого 2023 року, жителі Гайсинсьокго району разом з усіма українцями вшановують  пам’ять загиблих героїв - мирних громадян, які  в буремні зимові дні 2014 року  відстоювалив на Майдані справедливість, честь і гідність української нації, Цими днями минає вже восьма річниця однієї з найтрагічніших подій сучасної історії країни - розстрілу мирних учасників Революції Гідності. вшанували гайсинчани під час мітингу,
20 Лютого, 2023 р., 09:18
Сьогодні Україна вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні. Саме цими днями дев’ять років тому  в центрі  столиці України силовики, керуючись наказами тодішньої проросійської влади, вбивали учасників мирних протестів. Саме 20 лютого 2014 року почалася війна, в якій українці потужно захищали свої цінності, а путінський режим руками Януковича намагався підкорити Україну.
17 Лютого, 2023 р., 15:36
17 лютого 2023 року голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук взяв участь у черговому засіданні науково-технічної ради НПП «Кармелюкове Поділля» , на якій було розглянуто ряд важливих питань.  Насамперед  - питання стратегії розвитку Парку в парадигмі реформування природно-заповідної справи в Україні. В рамках цього питання було винесено для обговорення Проект розширення території НПП і Програма по збереженню та відновленню корінних дубових насаджень Парку.
17 Лютого, 2023 р., 15:19
Сьогодні, 17 лютого 2023 року, у залі засідань Гайсинської районної ради пройшла звітно-виборна конференція Ради районної організації ветеранів, у якій взяли участь 46 делегатів від первинних ветеранських організацій територіальних громад та запрошені.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь