Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Лютого, 2023 р., 15:19
Сьогодні, 17 лютого 2023 року, у залі засідань Гайсинської районної ради пройшла звітно-виборна конференція Ради районної організації ветеранів, у якій взяли участь 46 делегатів від первинних ветеранських організацій територіальних громад та запрошені.
16 Лютого, 2023 р., 14:40
Взимку 2022 року іноземні  розвідки попереджали Україну про можливе вторгнення росії  і навіть називали дату - 16 лютого. В суспільстві ширилися хвилювання з цього приводу , хоча ніхто до останнього не хотів вірити в це, продовжуючи жити повсякденними турботами. Для підняття духу і зменшення психологічного тиску  Президент України Володимир Зеленський своїм Указом встановив нове свято – День єднання, покликане нагадати, що саме в єднанні - наші сила та міць.
13 Лютого, 2023 р., 14:48
Депутати Верховної Ради України ІХ скликання – перші в історії незалежної України народні обранці, яким випало працювати в умовах повномасштабної війни. Зрозуміло, що з 24 лютого 2022 року від Парламенту усі очікували швидких й ефективних рішень, які б допомогли людям, бізнесу, громадам, державі мобілізувати зусилля, встояти, вижити, підтримати усіх, хто цього потребує.
06 Лютого, 2023 р., 16:27
Сьогодні, 6 лютого, заступник голови Гайсинської районної ради Оксана Матвієнко взяла участь  у всеукраїнській онлайн-нараді з актуальних питань діяльності районних рад.. У ході наради були обговорені плани діяльності, а також необхідність подальшої підтримки комунікації районних рад з органами державної влади за посередництва УАРОР.
01 Лютого, 2023 р., 13:55
Першого лютого голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук взяв участь у Загальних зборах уповноважених представників органів місцевого самоврядування - членів ВОАОМС. Захід, який провів голова обласної Ради -  голова  обласної Асоціації органів місцевого самоврядування Вячеслав Соколовий,   відбувся в онлайн режимі . 
01 Лютого, 2023 р., 09:12
На черговій 36 сесії обласної Ради депутати ухвалили зміни до Положення про порядок використання коштів обласного бюджету для надання грошової допомоги громадянам. Тепер матеріальну допомогу з обласного бюджету можуть отримувати переселенці, які зареєстровані на Вінниччині та мають відповідну довідку.
19 Січня, 2023 р., 09:36
Шановні гайсинчани! Сьогодні ми відзначаємо останнє свято різдвяного циклу — Хрещення Господнє. Бажаємо, щоб чиста свята йорданська вода змила всі наші печалі і болі...Миру нашій Україні, миру кожному дому, тепла в серцях, рідних людей поруч і віри в те, що скоро буде наша перемога!
18 Січня, 2023 р., 15:32
Бровари. Дніпро. Бахмут. Соледар. Маріуполь і ще сотні українських міст та сіл…Нестерпний біль… Сльози… Страшне горе для всієї країни…...Така концентрація жахливих трагедій за ці місяці російського вторгнення, що просто важко повірити у цю щодня шокуючу нас реальність…
16 Січня, 2023 р., 11:10
16 січня в Україні вшановують пам’ять захисників Донецького аеропорту. За стійкість, безстрашність і непереможність їх назвали «кіборгами».Оборона летовища тривала 242 дні. Вона стала символом мужності українських військових. Захищаючи ДАП, понад 300 українських військових зазнали поранень, понад 100 загинули. Серед них - і військові з Вінниччини:
13 Січня, 2023 р., 18:11
13 січня 2023 року до залу засідань Гайсинської районної ради завітали щедрівники – вихованці патріотичного волонтерського руху «Фабрика добра» загальноосвітньої школи № 2 Гайсинської міської ради та їхня наставниця Наталія Костюк. Колядки та щедрівки, пісні, що возвеличують добро і віру в нашу перемогу, пісні про мужніх героїв-захисників у виконанні юних гайсинчан цього року звучали особливо зворушливо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь