Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Вересня, 2022 р., 15:13
Голова районної ради Віталій Савчук 7 вересня взяв участь у  розширеному засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради. Відкриваючи засідання Координаційної ради, її голова - голова ВІнницької обласної Ради Вячеслав Соколовий зазначив,  що засідання відбувається на 196  добу героїчного протистояння українського народу російським загарбникам.
06 Вересня, 2022 р., 13:16
7 вересня  2022 року з 11.00 до 12.00 у приміщенні районної ради (м.Гайсин, вул. 1-го Травня, 40, к. 209). проводитиме особистий прийом громадян депутат Вінницької обласної Ради Тетяна Побережна.  
29 Серпня, 2022 р., 08:26
Кожен день у нас зараз - день пам'яті...Сьогодні -офіційний. У День пам?яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, ми згадуємо і подумки дякуємо всім наших загиблим Героям, які віддали власні життя за наші життя.. А ми маємо бути гідні наших Героїв. Вони здобули вічне життя і вічну славу, але як шкода, що їх -живих - немає поруч з нами, разом з тими, кому вони так потрібні...
24 Серпня, 2022 р., 08:28
З Днем незалежності України, дорогі земляки! Саме сьогодні, через 31 рік відновлення нашої незалежності, це слово і це свято набули для кожного з нас особливого - масштабного і водночас дуже особистого значення. 31 рік тому ми отримали власну державу і можливість її розвивати, розбудовувати за власним курсом. Цей процес не був легким, щось вдавалося, щось ні, але наш народ двома майданами довів, що ми -сильна, горда і справедлива нація, яка хоче сама вершити свою долю.
23 Серпня, 2022 р., 08:30
Дорогі жителі Гайсинського району! Вітаємо вас з Днем Державного Прапора України! Для кожного українця, наш прапор -священний. На превеликий жаль, сьогодні український прапор - прапор кольорів мирного неба і золотого пшеничного поля - залитий кров’ю найкращих синів і дочок українського народу і окроплений святими сльозами матерів.
22 Серпня, 2022 р., 08:31
Сусідню Київську та Черкаську області, а також частково Вінницьку область тимчасово затягнуло імлою. Про це повідомляють у Вінницькому Гідрометеоцентрі. БЕЗ ПАНІКИ! Як відомо, ІМЛА – суцільне помутніння повітря, обумовлене наявністю в ньому завислих частинок пилу, промислового диму або диму іншого походження.
01 Серпня, 2022 р., 09:23
29 липня на черговій 27-й сесії обласної Ради 8 скликання депутати ухвалили рішення про передачу 208 кисневих концентраторів центрам первинної медико-санітарної допомоги територіальних громад. Медичне обладнання було придбано за кошти субвенції з державного бюджету. Зокрема, кисневі концентратори  отримають  3 громади Гайсинського району: 
28 Липня, 2022 р., 10:13
28 липня 2022 року жителі Гайсинського району відзначили  День Української Державності .
28 Липня, 2022 р., 08:35
Шановні жителі Гайсинського району! Сьогодні, 28 липня 2022 року, у День Хрещення Київської Русі, Україна вперше відзначає нове державне свято — День Української Державності. Це свято було започатковано указом Президента України Володимира Зеленського у минулому році у день святкування 30-річчя незалежності України. Досі саме 28 липня Україна вшановувала одного з перших своїх державотворців — святого рівноапостольного Володимира Великого, князя Київського.
15 Липня, 2022 р., 15:27
Вчора, внаслідок удару російських ракет по м.Вінниця, загинула родина з с.Мала Мочулка Теплицької селищної громади Гайсинського району - Вікторія Рекута та її маленький синочок Максим Жарій.Мирна родина, яка була у мирній медичній клініці "Нейромед" у мирному місті Вінниця... Вони стали черговими мирними жертвами російської фашистської армії, підтримуваної злочинним російським народом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь