Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Червня, 2022 р., 10:19
Відповідно до розпорядження  голови районної ради  Савчука В.В. від 10.06.2022 року №15  24 червня 2022 року об 11.00 год.  в залі засідань районної ради відбудеться пленарне засідання  чергової 15 сесії Гайсинської районної ради 8 скликання.
08 Червня, 2022 р., 10:28
Попри запровадження в Україні правового режиму воєнного стану, до юристів системи безоплатної правової допомоги звертаються люди, які хотіли б орендувати або віддати в оренду земельну ділянку. Розповідаємо про особливості реєстрації договору оренди земельної ділянки в сучасних умовах.
01 Червня, 2022 р., 09:27
Сьогодні, 1 червня,  День захисту дітей - міжнародний день, створений з метою нагадати нам, що всі діти потребують підтримки та захисту від дорослих. Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися будинку або поїхали з рідного міста. Ми дякуємо Збройним Силам України, що наш Гайсиський район не зазнав окупації, бомбардувань та обстрілів, та все ж і наші діти відчувають на собі життя в умовах війни…
30 Травня, 2022 р., 09:56
27 травня депутати затвердили внесення змін до рішення 7 сесії обласної Ради 5 скликання «Про встановлення почесної відзнаки «За заслуги перед Вінниччиною». Так, у період дії воєнного стану гранична кількість відзнак, які присуджуються щорічно, може збільшуватися відповідно до рішення Комісії з питань нагородження Почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною».
15 Травня, 2022 р., 13:30
Щороку в Україні у третю неділю травня вшановуємо жертв політичних репресій в Україні. У цей день схиляємо голови у пам’ять про усіх, хто загинув або постраждав внаслідок політичних репресій комуністичного режиму. 
08 Травня, 2022 р., 13:32
Шановні жителі Гайсинського району! Разом із усім світом у Дні пам’яті та примирення і  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні , що відзначаються 8 і 9 травня, схиляємо голови в жалобі за всіма загиблими.  
05 Травня, 2022 р., 15:58
5 травня відбулося розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради. Участь у ньому взяли голова обласної Ради Вячеслав Соколовий,  Вінницький міський голова Сергій Моргунов, голови районних рад, сільські, селищні, міські голови, голови постійних комісій,  директор Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Микола Копачевський.
05 Травня, 2022 р., 14:48
Під час війни вже були зафіксовані випадки, коли людина усвідомлювала небезпечність своїх вчинків і передбачала їх шкідливі наслідки, але, перебуваючи під впливом безумовно переважаючої сили примусу, була позбавлена можливості керувати своїми вчинками і поставлена в необхідність чинити саме так, а не інакше.
02 Травня, 2022 р., 11:18
Від початку війни багато спеціалістів почали надавати свої послуги безоплатно для українців. Зараз усі, кому потрібна юридична консультація, психологічна чи гуманітарна допомога, можуть отримати її безоплатно. 
02 Травня, 2022 р., 08:44
Голови районних рад України звернулися до Президента України з листом підтримки та розповіли на що акцентована діяльність органів місцевого самоврядування субрегіонального рівня у воєнний час та висловили позицію до Законопроєкту 7269. Так, у листі зазначено, що, з поміж іншого, головною роботою районних рад та їх апаратів на тепер є підтримка комунікації, координація й доставка гуманітарної допомоги громадам та ЗСУ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь