Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Лютого, 2022 р., 08:37
Сьогодні, 19 лютого, в Україні відзначається День Державного Герба. Український тризуб уособлює для нас зв’язок поколінь, прагнення народу до власної державності. Обравши знак Володимира Великого за національний символ, українці чітко означили власне коріння та історичне правонаступництво наших державних утворень. Тризуб - це символ нашої незалежності, гордості та жаги до волі.
18 Лютого, 2022 р., 15:04
Цими днями минає вже восьма річниця однієї з найтрагічніших подій сучасної історії країни - розстрілу мирних учасників Революції Гідності. Пам’ять загиблих українців, хто в буремні зимові дні відстоював на Майдані справедливість, честь і гідність української нації, вшанували гайсинчани під час мітингу, який відбувся 18 лютого біля пам’ятного знаку Небесній Сотні у міському парку ім. Б.Хмельницького.
16 Лютого, 2022 р., 16:42
Сьогодні, 16 лютого, голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук взяв участь у розширеному засіданні  Координаційної ради з питань місцевого самоврядування, а також засіданні колегії обласної державної адміністрації щодо завдань органів місцевого самоврядування області під час виконання положень ЗУ «Про основи національного спротиву».  У першу чергу, йшлося про розвиток та підтримку територіальної оборони Вінниччини, про єдність та згуртованість під час протидії зовнішнім загрозам.
16 Лютого, 2022 р., 14:04
Сьогодні, 16 лютого, Україна відзначає День єднання. Активно долучилися до відзначення цього дня і жителі громад Гайсинського району. Єднаймося, щоб жити у мирі, жити у злагоді один з одним, жити щасливо! Нехай мирне небо буде над кожним куточком нашої країни! Слава Україні!
15 Лютого, 2022 р., 16:27
З 1 липня 2021 року набрав чинності Закон України від 31 березня 2020 року № 552-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов обігу земель сільськогосподарського призначення» (далі – Закон). Цей Закон надає громадянам України можливість продажу земель сільськогосподарського призначення (паїв), що належать їм на праві приватної власності.
15 Лютого, 2022 р., 16:23
15 лютого на позачерговій 18 сесії депутати обласної Ради своїм рішенням спрямували додаткові кошти на забезпечення територіальної оборони Вінниччини. – Всі ми знаємо, що за останні тижні боєготовність розташованих на кордоні з Україною російських підрозділів значно посилилась.
15 Лютого, 2022 р., 15:46
15 лютого 2022 року у територіальних громадах  Гайсинського району було відзначено День  вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У заходах, що відбулися з цієї нагоди у Чечельницькій територіальній громаді, взяв участь голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук. Віталій Володимирович щиро подякував воїнам-інтернаціоналістам за самопожертву та вірність військовій присязі.
15 Лютого, 2022 р., 09:11
Сьогодні ми вшановуємо учасників бойових дій на території інших держав. Саме цього дня 33 роки тому - 15 лютого  1989 року  - з Афганістану були виведені радянські війська, які протягом десяти років брали участь у війні на території цієї країни. Цю війну ніхто не оголошував, але вона забрала життя понад трьох тисяч українців і залишила по собі невиліковні рани у тисячах українських родин…
10 Лютого, 2022 р., 15:17
10 січня відбулося засідання Експертної ради конкурсу Вінницької обласної Ради «Комфортні громади», у якому взяв участь член Експертної ради, голова районної ради Віталій Савчук. Відповідно до Протоколу засідання, за результатами рейтингового голосування переможцями у конкурсі стали 88 проєктів, з яких 16  - проєкти територіальних громад Гайсинського району.
10 Лютого, 2022 р., 08:38
Через пандемію  COVID19 діти проводять більше часу онлайн. Технології допомагають навчатися та спілкуватися, але онлайн світ має багато ризиків. Тому варто подумати, як захистити дітей в інтернеті?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь