Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Квітня, 2022 р., 11:34
Глибоко сумуємо з приводу передчасної смерті колишнього голови райдержадміністрації та колишнього голови районної ради УТКІНА ВЛАДИСЛАВА АНАТОЛІЙОВИЧА та висловлюємо щире співчуття рідним та близьким покійного
30 Березня, 2022 р., 14:09
Українська Волонтерська Служба у партнерстві з компанією SoftServe розробила платформу для швидкого пошуку гуманітарної та волонтерської допомоги в усіх областях України - Паляниця.Інфо. На платформі Паляниця.Інфо    https://palyanytsya.info/ налаштовано зручний фільтр за категоріями та локаціями.
29 Березня, 2022 р., 15:55
28 березня начальник Вінницької обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Борзов підписав наказ «Про встановлення заборони на відвідування лісів населенням». Це пов'язано з реальною загрозою виникнення пожеж у лісах та мінімізації їх наслідків. Згідно з розпорядженням, вінничанам і мешканцям області у  період воєнного стану заборонено відвідування лісів та в’їзд до них (крім транзитних шляхів) транспортних засобів й іншої самохідної техніки, за винятком тих, що використовуються для потреб лісогосподарської діяльності у період воєнного стану та високої пожежної небезпеки.
29 Березня, 2022 р., 09:33
26 березня – День національної гвардії України. Сучасну Національну гвардію України – підрозділ, який входить до системи Міністерства внутрішніх справ України - було створено 12 березня 2014 року Законом України "Про Національну гвардію України". До її складу увійшли внутрішні війська України, добровольці та патріоти,
25 Березня, 2022 р., 11:48
25 березня своє професійне свято відзначають працівники Служби безпеки України.  Сьогодні,  у тридцятий день війни,   Службі безпеки України виповнюється 30 років.  З перших хвилин війни Служба безпеки стала на захист країни разом із військовими, колегами по силовому блоку та волонтерами. Немає такої сфери, де СБУ не була б задіяною – від безпосередніх бойових дій до гуманітарної допомоги тим, хто її потребує.
25 Березня, 2022 р., 11:00
25 березня - важлива історична дата для  Гайсинського району. 78 років тому саме у ці весняні дні,  у період  з 10 до 25 березня,  тривали бої за  звільнення територій громад  нашого району від німецько-фашистських загарбників… Трагедією і великим спільним болем нас, усіх українців, є те, що всупереч гаслу «Ніколи знову»   наша країна знову зазнала військової агресії, тепер вже з боку російських фашистів…
21 Березня, 2022 р., 14:45
Міністерство культури та інформаційної політики запустили платформу #МояВійна: https://mywar.mkip.gov.ua Завдяки їй кожен українець може описати реальні факти та особисті переживання війни, розпочатої російською федерацією проти України, проти Демократії, проти Свободи та проти Людства.
18 Березня, 2022 р., 08:55
Відповідно до положень Закону України «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період діє воєнного стану або стану війни» № 2115- IX від 03.03.2022 року, Національним агентством з питань запобігання корупції розроблено Роз’яснення щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції»  стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану
17 Березня, 2022 р., 15:34
Нагадуємо жителям району про важливість дотримання світломаскувального режиму в період повітряної тривоги – це вагома запорука безпеки та збереження життя. Також просимо усіх дотримуватись умов світломаскування у темну пору доби та вимикати світло в оселях та на вході до під’їздів.
17 Березня, 2022 р., 15:24
Відповідно до Постанови КМУ від 13.03.2022 року No269 (витяг) заява про взяття на облік та включення до Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо  переміщених осіб інформації про внутрішньо переміщену особу за наявності технічної можливості може подаватися також через Єдиний державний вебпортал електронних послуг (далі — Портал Дія).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь