Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Квітня, 2022 р., 15:40
Уранці 25 квітня російські окупаційні війська здійснили ракетні обстріли об’єктів транспортної інфраструктури поблизу м. Жмеринки та м. Козятина на Вінниччині. На місці подій працюють слідчі, прокурори та інші відомчі служби. Внаслідок ворожого обстрілу попередньо 5 осіб загинули, 18 поранено. Інформація уточнюється. 
24 Квітня, 2022 р., 10:15
Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Так на Великдень віталися наші предки. Так сьогодні вітаємось й ми, але ще додаємо: Воскресне Україна, адже знову мусимо обороняти свою незалежність.Ми несемо великі втрати, платимо за свободу високу ціну. Але цим творимо своє майбутнє.
20 Квітня, 2022 р., 16:01
Волонтери – це люди, які вирішують надважкі завдання та долають тисячі найрізноманітніших перепон. Сьогодні волонтери – це мобільна резервна армія України, яка підтримує ЗСУ та тероборону, допомагає внутрішньо переміщеним особам, робить все можливе, щоб наблизити перемогу.
17 Квітня, 2022 р., 08:40
Шановні пожежники, наші рятувальники!  Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем пожежної охорони. Пишаємося тим, що безпеку жителів  нашого Гайсинського району охороняють такі мужні, відважні та самовіддані чоловіки та жінки. 
15 Квітня, 2022 р., 09:16
14 квітня Вінницькою обласною Радою було організовано інформаційну зустріч представників Державного ощадного банку «Ощадбанк» з учасниками аграрного ринку Вінниччини. Участь в заході взяли заступники голови обласної Ради Дмитро Чаленко та Анатолій Ткач й представники виконавчих апаратів органів місцевого самоврядування територіальних громад Вінницької області.
13 Квітня, 2022 р., 11:20
В умовах російської агресії важливо досягати перемоги на усіх фронтах, саме тому надзвичайно важливим є питання продовольчої безпеки нашої країни. І аграріям Вінницької області у нинішньому сезоні необхідно максимально використати аграрний потенціал нашого регіону. На державному рівні створені програми підтримки аграріїв та аграрної галузі в умовах воєнного стану.
07 Квітня, 2022 р., 13:29
Голова районної ради Віталій Савчук та голови територіальних громад Гайсинського району взяли участь у виїзній  нараді Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу з головами громад і районних рад Вінниччини, що відбулась 6 квітня у м.Тульчин.  Участь у ній взяли голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, голова Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Володимир Гройсман,
07 Квітня, 2022 р., 10:52
Дорогі жителі Гайсинського району! Вітаємо усіх вас з великим святом - святом Благовіщення Пресвятої Богородиці! Сьогодні всі ми складаємо руки у молитві про єдине - щоб найшвидше настала наша довгоочікувана перемога, щоб щастя та добро ніколи більше не полишало нашу рідну Україну, щоб настав вистражданий та омріяний мир на святій українській землі!
06 Квітня, 2022 р., 14:04
Для тих хто потребує евакуації або надання екстреної гуманітарної допомоги у зонах бойових дій і на територіях, які перебувають під окупацією запрацював телеграм бот @Evacuation2022_bot. Отримана інформація оперативно опрацьовуватиметься МВС України,
06 Квітня, 2022 р., 10:30
Нижче наведено перелік організацій для отримання гуманітарної допомоги територіальними громадами та внутрішньо переміщеними особами, які постраждали у зв’язку з військовими діями росії на території України. Кожна громада, яка запропонувала прихисток для переселенців, може отримати підтримку заповнивши відповідну заявку на сайті організації, шляхом направлення відповідного офіційного листа чи зателефонувавши безпосередньо за вказаними в переліку номерами телефонів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь