Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Лютого, 2022 р., 16:20
9 лютого 2022 року у залі засідань Гайсинської районної ради за участі голови районної ради Віталія Савчука  відбулася зустріч працівників управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області з  головами територіальних громад Гайсинського району та начальниками органів управління освітою на тему «Роль засновника закладу освіти у забезпеченні якісної освітньої діяльності». 
08 Лютого, 2022 р., 15:44
Для медичних закладів області наявність кисню є чи не найефективнішим інструментом у процесі лікування хворих на коронавірус. У пікові періоди захворюваності ми спостерігали його дефіцит, тому кращого вирішення питання з киснем, ніж встановлення кисневих станцій, просто не існує, Сьогодні в Ладижині ми бачимо, що киснева станція, яка з’явилась тут зовсім нещодавно,  вже працює на понад 50% потужності. Кисню вистачає, і процес лікування йде за графіком
07 Лютого, 2022 р., 15:34
4 лютого в Ладижині відбулося виїзне засідання Громадської спілки «Агрокластер «АгроВін». На їх запрошення участь у засіданні взяли голова обласної Ради Вячеслав Соколовий та його заступник Дмитро Чаленко. Засідання учасників агрокластера відбулося на підприємстві «БТУ-Центр», яке займається  виробництвом мікробних та ферментних препаратів для захисту та живлення рослин, відновлення ґрунту, біопрепаратів для тваринництва.  
04 Лютого, 2022 р., 17:43
Вінницька область впевнено утримує лідерство в Україні за кількістю ухвалених територіальними громадами Стратегій розвитку. Крім цього, Вінниччина –  у четвірці областей, де 100% громад охоплені стратегічним плануванням. Такі дані оприлюднило Міністерство розвитку громад та територій України.
01 Лютого, 2022 р., 22:04
Відродження пам`яток духовної культури є важливою справою для кожної громади. Днями у с.Заозерне Ладижинської міської територіальної громади відбулось освячення відновленої духовної святині - Свято-Миколаївської церкви. ВІдродження храму 1899 року побудови стало можливим завдяки перемозі Ладижинської міської громади у конкурсі обласної Ради "Комфортні громади".
29 Січня, 2022 р., 21:09
28 січня на позачерговій 17 сесії обласної Ради 8 скликання депутати погодили рішення про безоплатну передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області у власність територіальних громад медичного обладнання. 502 кисневі концентратори, загальною вартістю 15 млн 160,4  тис. грн, передадуть 16 територіальним громадам, зокрема, Бершадській (23 шт.) і Дашівській (7 шт.) громадам Гайсинського району.
28 Січня, 2022 р., 18:06
27 січня у м.Вінниця громади Гайсинського району презентували проєкти, що пройшли на наступний етап конкурсу обласної ради  «Комфортні громади». Під час першого етапу конкурсу жителі 13 громад району шляхом голосування відібрали 31 проєкт. Тепер їх презентують експертам, а на фінальному етапі Експертна Рада визначатиме переможців.
27 Січня, 2022 р., 18:01
 27 січня - Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Ця дата обрана не випадково: саме цього дня 1945 року війська 1-го Українського фронту звільнили  в’язнів найбільшого гітлерівського концтабору Аушвіц-Біркенау неподалік польського Освенціма. Голокост – це жахлива трагедія, це нагадування нам та всім майбутнім поколінням про злочини проти людства, скоєні  нацистами.
22 Січня, 2022 р., 05:44
Сьогодні ми відзначаємо дуже важливе державне свято – День Соборності. Саме 22 січня 103 роки тому було проголошено Акт Злуки на Софійському майдані у Києві. Цей символічний документ  окреслив географічні та ментальні контури єдиної України.
21 Січня, 2022 р., 15:00
У територальних громалах Гайсинського району відбуваються урочисті заходи з нагоди Дня Соборності України. Напередодні цього свята, 21 січня 2022 року голова районної ради Віталій Савчук взяв участь у мітингу, що був проведений у м.Гайсин  на Алеї Слави учасників АТО.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь