Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Листопада, 2021 р., 09:01
Досить часто особи, які постраждали від домашнього насильства, не знають куди можна звернутися за допомогою, і тому про те, що сталося – замовчують, чим ще більше погіршують ситуацію.  Відповідно до Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству » від 07.12.2017 р. № 2229-VIII, домашнє насильство – діяння (дії або бездіяльність) фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства,
16 Листопада, 2021 р., 08:57
16 листопада  своє професійне свято відзначають працівники радіо, телебачення та зв'язку. Щиро вітаємо з цим днем всіх жителів нашого  району, хто працює в цій сфері. Бажаємо бути завжди на зв’язку і посилати всім дорогим людям радіохвилі радості своєї душі.
12 Листопада, 2021 р., 15:49
15 листопада закінчується термін подання заявок для участі у конкурсі обласної Ради «Комфортні громади-2021-2022».. Цьогоріч умови конкурсу оновили – він відбуватиметься у два етапи.
10 Листопада, 2021 р., 15:21
Сьогодні, 10 листопада, голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук взяв участь у робочій нараді, яку провів голова обласної Ради Вячеслав Соколовий з головами районних рад. На зустрічі обговорили найактуальніші питання, які нині турбують громади: ситуацію з поширенням ковіду, необхідність посилення темпів вакцинації, а також питання теплопостачання для бюджетних закладів та установ.
09 Листопада, 2021 р., 10:38
Кожен громадянин України − споживач житлово-комунальних послуг!Погодьтесь, вода в крані впродовж доби, можливість приготувати їжу на газу, світло, електрика, теплі батареї взимку − це все так увійшло в наше життя, що без цих послуг ми вже не уявляємо наш побут. Тому, коли ми отримуємо ці послуги, потрібно не забувати і про обов’язок вчасно за них сплачувати.
09 Листопада, 2021 р., 09:13
Дорогі жителі Гайсинського району! Щиро вітаємо усіх з Днем української писемності та мови! Ми з вами маємо безцінний дар - одну з наймилозвучніших і найкрасивіших мов світу. Ми пишаємося українською мовою  - древньою і водночас сучасною, мелодійною та рішучою, мовою мистецтва і науки, мовою правди і мудрості.
09 Листопада, 2021 р., 08:15
Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва Гайсинського району! Сьогодні – ваше свято, свято професіоналів та учасників художньої самодіяльності, любителів і шанувальників народної творчості.
05 Листопада, 2021 р., 15:13
Сьогодні ми вітаємо з професійним святом працівників соціальної сфери  - людей, на яких покладена відповідальна і почесна місія допомагати людям.  Ваша праця сповнена гуманізмом, милосердям і теплом.
03 Листопада, 2021 р., 09:07
2 листопада 2021 року в селі Метанівка Соболівської об’єднаної територіальної громади  розпочала чергування новостворена місцева пожежна команда. На запрошення Соболівського сільського голови Віри Асауленко на урочистості з нагоди її відкриття прибули заступник голови районної ради Оксана Матвієнко,   
30 Жовтня, 2021 р., 11:54
Сьогодні в  Україні  розпочалась  Всеукраїнська  акція «Створюємо ліси разом»,   головною метою якої є виховання у населення шанобливого  ставлення до природи, збагачення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, збереження лісів для майбутнього. Триває осіння лісокультурна кампанія-2021 і у Гайсинському районі. 30 жовтня 2021 року безпосередню участь у створенні лісових насаджень взяли голова районної ради Віталій Савчук, заступник голови Оксана Матвієнко працівники виконавчого апарату районної ради,

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь