Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Вересня, 2021 р., 10:34
Відповідно до розпорядження заступника голови районної ради Матвієнко О.С. від 21.09.2021 року № 31   24 вересня 2021 року об 11.00 год. в режимі відеоконференції (дистанційно) відбудеться   засідання позачергової 10 сесії Гайсинської районної ради 8 скликання.
20 Вересня, 2021 р., 08:29
 Кабінет Міністрів України схвалив проект Закону про Державний бюджет України на 2022 рік та подав його на розгляд Верховній Раді України (реєстр. № 6000) (законопроєкт №6000).Портал "Децентралізація", спираючись на дані, виокремлені з Проєкту Закону фахівцями Мінрегіону, підготував інфографіку про основні фінансові ресурси місцевого самоврядування у проєкті Державного бюджету 2022 року.
19 Вересня, 2021 р., 02:25
Щиро вітаємо з професійним святом усіх фахівців лісового господарства Гайсинського району -  працьовитих, мудрих, справжніх професіоналів. Ліс - справжній, живий скарб нашої землі, душа всієї планети.
17 Вересня, 2021 р., 13:52
Сьогодні у державному підприємстві «Гайсинське лісове господарство» відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня працівників лісу. Директор підприємства Микола Лащенко підвів підсумки роботи підприємства, привітав усіх зі святом та подякував колективу за сумлінну працю і особистий внесок кожного працівника у розвиток лісової галузі краю.
17 Вересня, 2021 р., 13:09
Щороку в Україні 17 вересня відзначають професійне свято люди мужньої професії, ті, хто обрав своєю професією важку, проте почесну справу – приходити на допомогу у хвилину біди, повертати віру у прийдешній день.
17 Вересня, 2021 р., 03:16
 Щиро вітаємо особовий склад усіх підрозділів державної служби з надзвичайних ситуацій Гайсинського району,  ветеранів цивільного захисту і пожежної охорони з   професійним святом – Днем рятівника! Дякуємо вам за те, що обрали цю надзвичайно відповідальну та важливу професію, яка стала вашим життєвим кредом – допомагати, рятувати,  запобігати лиху і надзвичайним ситуаціям.  
16 Вересня, 2021 р., 16:53
Цей тиждень в Україні присвячений боротьбі з булінгом. Булінг – це ситуація, яка може статися з кожною дитиною.  Це агресивна та вкрай неприємна поведінка однієї дитини або колективу щодо іншої. Це – цькування, постійний фізичний і психологічний тиск.
16 Вересня, 2021 р., 15:01
16 вересня голова районної ради Віталій Савчук взяв участь у робочій онлайн-нараді на тему «Актуальні питання діяльності районних рад», що проводила Українська асоціація районних та обласних рад. Учасники наради обговорили новий законопроєкт «Про внесення змін до Конституції України щодо децентралізації влади», головними положеннями якого в частині децентралізації є:
15 Вересня, 2021 р., 16:09
15 вересня 2021 року у сесійній залі районної ради відбулось засідання Громадської ради при голові райдержадміністрації. На запрошення голови Громадської ради Олександра Колісніченка у засіданні взяв участь голова районної ради Віталій Савчук.
10 Вересня, 2021 р., 09:21
Одним з пріоритетних шляхів залучення позабюджетних коштів для розвитку територіальних громад  є грантова діяльність. Для багатьох громад нашого району написання грантових проєктів, участь і перемоги у конкурсах є  добре знайомими і  конкретними справами, що надали  позитивного імпульсу розвитку та збереженню закладів соціальної сфери та вирішенню інших важливих місцевих проблем, які були  не під силу бюджету громади, але за рахунок грантових ресурсів успішно вирішилися.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь