Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Спорт - шлях до оздоровлення нації

Дата: 29.05.2024 12:46
Кількість переглядів: 81

Фото без описуУ районах Вінниччини продовжують пошук юних футбольних талантів в рамках пілотного проєкту Української асоціації футболу (УАФ). Ця робота триває за ініціативи Вінницької обласної асоціації футболу у межах програми FIFA Talent Development Scheme. Нагадаємо, УАФ робить акцент на виявленні молодих талантів шляхом тестування їхніх природних фізичних здібностей та подальшій організаційній підтримці розвитку.

За підтримки голови Гайсинської районної ради Віталія Савчука, його заступника Оксани Матвієнко,  Чечельницького селищного голови Світлани Палісіки  28 травня цей проєкт було реалізовано у селі Вербка Чечельницької  територіальної громади. . Спортивне свято відбулося також за сприянняі директора агрофірми «Вербка» Романа Гончаренка, який сприяє оздоровленню дітей  і спортивному розвитку громади. Зокрема, навіть під час війни за кошти його агропідприємства побудували у селі спортивний майданчик зі штучним покриттям. На ньому можуть займатися і діти, і дорослі. 
На урочистому відкритті спортивного свята також були присутні голова осередку ФСТ «Колос» Чечельницькоі територіальної громади Олександр Ковтун (колишній футболіст і нині спортивний інструктор-методист агрофірми «Вербка») та менеджер Вінницької обласної асоціації футболу Вікторія Сметанюк.

Загалом у івенті взяли участь учні чотирьох загальноосвітніх шкіл Чечельницької громади. Фахівці протестували близько 150 дітей. Юні спортсмени пробували свої сили в різнопланових тестах на стадіоні зі штучним покриттям СТОВ «Агрофірма Вербка». 

Всі громади, які взяли участь у проекті, отримали у подарунок набір м’ячів від УАФ та спортінвентар. А дітям вручили  дипломи про проходження тестування і пам’ятні медалі. Школярі отримали масу позитивних емоцій. За словами організаторів, після реалізації проєкту FIFA Talent Development Scheme спорт, і зокрема, футбол у Чечельницькій громаді стане ще більш популярним.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь