Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Липня, 2021 р., 09:25
Щиро вітаємо з професійним святом - Днем податківця - працівників та ветеранів податкової служби району! Всім відомо, що без податкових органів не можливе функціонування держави, тому ваша діяльність має величезне значення для усіх громадян. Ми вдячні всім, хто відповідально й сумлінно виконує свої службові обов’язки, поповнюючи бюджети всіх рівнів, чесно та самовіддано бореться з порушниками податкового законодавства.
01 Липня, 2021 р., 10:27
В п’ятницю, 2 липня 2021 року,  з 11.00 до 13.00 в приміщенні районної ради (кабінет голови районної ради, к. 209) проводитиме особистий прийом громадян депутат обласної Ради Хміль Ігор Вікторович. 
01 Липня, 2021 р., 08:37
Голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук взяв участь у семінарі-практикумі «Поширення кращих практик та корисних ініціатив для органів місцевого самоврядування, спрямованих на розвиток територіальних громад Вінниччини», що відбувся 30 червня за ініціативи Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування.
29 Червня, 2021 р., 13:52
Особа має право реалізовувати свої здібності до праці шляхом укладення трудового договору або цивільно-правового, водночас зазначене залежить від характеру праці.
29 Червня, 2021 р., 08:09
Напередодні Дня Конституції України у територіальних громадах Гайсинського району відбулися урочистості з нагоди цього державного свята. 25 червня  2021 року голова районної ради Віталій Савчук привітав  з 25-ю річницею Конституції України жителів Гайсинської міської територіальної громади, наголосивши, що  Основний Закон - це першооснова формування політичних, економічних та духовних реалій нашого суспільства.  
28 Червня, 2021 р., 07:36
Шановні жителі Гайсинського району !         Двадцять п’ять років нас віддаляють від того дня, коли вперше була прийнята Конституція нової України, молодої незалежної держави, яка здобула свободу і право вважати себе суверенною європейською державою. Прийняття Основного Закону стало точкою відліку нової епохи в історії нашої держави.
27 Червня, 2021 р., 08:07
Сьогодні у світі відзначається  чудове свято - День молоді. Щиро вітаємо усіх жителів району з цим святом. День молоді – це свято творчості, натхнення, енергії, пізнання та самоствердження. Проте  цей день ще й час задуматися над тим, як найкраще реалізувати свій потенціал для власного добробуту,  своєї сім’ї та суспільства загалом.
25 Червня, 2021 р., 10:40
Організація і проведення масових культурних заходів – свят, фестивалів, які базуються на культурних особливостях території, є цінним набутком громад, можливістю для розвитку  традицій, туризму, ремесел, а отже, у майбутньому  -  економіки. Громади Гайсинського району також не стоять осторонь цього процесу, щоразу вигадуючи цікавинки, які приносять задоволення жителям громад,  дають змогу заявити про себе як про культурний осередок, а також приваблюють туристів.
23 Червня, 2021 р., 08:41
Шановні державні службовці Гайсинського району, вітаємо вас з професійним святом! Державний службовець – це особлива професія, яка потребує бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.
22 Червня, 2021 р., 15:57
22 червня 2021 року у  громадах Гайсинського району відбулися  скорботні заходи з нагоди 80-ї річниці ворожого нападу фашистських загарбників на українську земл. Від рійонної ради участь у мітингу-реквіємі та покладанні квітів до Обеліска Слави,, що були організовані у м.Гайсин, взяла заступник голови районної ради Оксана Матвієнко

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь