Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Червня, 2021 р., 08:18
Сьогодні, 22-го червня, у 80-ту річницю нападу фашистських загарбників на нашу землю, ми вшановуємо пам’ять жертв війни в Україні. Війна, яка розпочалась далекого червневого ранку 1941 року, стала однією з найкривавіших та найскорботніших сторінок у нашій історії. Український народ потерпав від масових розстрілів, переслідувань, примусової праці, заслання у концтабори. Війна забрала мільйони людських життів, горе втрат і страждань не обійшло жодну родину.
18 Червня, 2021 р., 12:36
Щиро вітаємо усіх жителів району із благословенним святом – Днем Святої Трійці або, як називають його в народі – зеленими святами!
18 Червня, 2021 р., 12:16
На 15 сесії Гайсинської міської ради, що відбулась сьогодні під головуванням міського голови Анатолія Гука,   депутати  ухвалили Стратегію розвитку громади до 2030 року. Участь у роботі сесії взяли  голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий, голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук, заступник голови районної ради Оксана Матвієнко,  депутати обласної Ради Ігор Хміль і Тетяна Побережна.
18 Червня, 2021 р., 11:38
Сьогодні, 18 червня, у Гайсинському районі з робочим візитом перебуває голова обласної Ради Вячеслав Соколовий. Разом з головою Гайсинської районної ради Віталієм Савчуком, Гайсинським міським головою Анатолієм Гуком, депутатами обласної Ради Тетяною Побережною та Ігорем Хмілем керівник області завітав до комунального некомерційного підприємства «Гайсинська центральна районна лікарня Гайсинської міської ради» .
16 Червня, 2021 р., 15:58
Враховуючи ситуацію навколо питання щодо повноважень та фінансових ресурсів субрегіонального рівня місцевого самоврядування, відповідно до розпорядження голови Гайсинської районної ради Віталія  Савчука  від  11 червня № 20, 16 червня відбулось засідання позачергової 7 сесії районної ради 8 скликання. Вперше в історії Гайсинської районної ради засідання було проведено  в режимі відеоконференції, тобто дистанційно, що дозволено Регламентом роботи районної ради 8 скликання.
16 Червня, 2021 р., 15:40
16 червня 2021 року у Гайсинському міському будинку культури відбулися районні урочистості, присвячені Дню медичного працівника. Медичну спільноту Гайсинського району з її професійним святом привітали голова районної ради Віталій Савчук та голова районної державної адміністрації Людмила Головашич.
15 Червня, 2021 р., 10:17
15 червня у залі засідань Гайсинської районної ради відбулось представлення керівникам району, а також особовому складу Служби порятунку начальника новоствореного Гайсинського районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області полковника служби цивільного захисту Володимира Мороза.
14 Червня, 2021 р., 16:10
Відповідно до розпорядження голови районної ради Савчука В.В. від 14.06.2021 р. № 20 16 червня 2021 року о 14.00 год. відбудеться   засідання позачергової 7 сесії Гайсинської районної ради 8 скликання у режимі відеоконференції.
14 Червня, 2021 р., 15:50
12 червня у м.Гайсин відбувся V Всеукраїнський фестиваль-конкурс фольклорних колективів на приз Гната Танцюри, присвячений 120-річчю від дня народження видатного фольклориста.  Всього у фестивалі в Гайсині, на Батьківщині подільського фольклориста Гната Танцюри, взяли участь 46 фольклорних і фольклорно-етнографічних колективів та окремих виконавців  з 9-ти областей  України, більше 30 народних умільців Вінниччини.
10 Червня, 2021 р., 15:34
Одним із кроків до створення безпечних умов в громадах нашого району стало впровадження проєкту "Поліцейський офіцер громади" ініційованого Національною поліцією України за підтримки Посольства США та ICITAP.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь