Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Березня, 2021 р., 10:46
Оголошення про проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2022 році.
29 Березня, 2021 р., 11:28
 Указом Президента України від 10.02.2021 № 54/2021 затвердено склад делегації України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи на 2021-2026 роки. Серед 24-ох самоврядців з різних регіонів України, які  представлятимуть державу на міжнародному рівні, є  депутат Гайсинської районної ради від ОПЗЖ Віталій Бей.
25 Березня, 2021 р., 10:13
Шановні жителі Гайсинського району! Прийміть найщиріші вітання з річницею визволення району від фашистських загарбників під час Другої світової війни!  Разом зі зміною територіальних меж  району ми маємо і нову дату відзначення цієї важливої історичної події - 25 березня. Саме у ці весняні дні, починаючи з 10 березня і до сьогодні, 77 років тому тривали бої за  звільнення територій громад  нашого району.
25 Березня, 2021 р., 09:48
25 березня  - професійне свято працівників Служби Безпеки України.  Небезпечна і важка праця в інтересах держави та народу зобов’язує співробітників СБУ бути мужніми, відважними, впевненими у своїх діях, мати високі почуття патріотизму і вірності присязі. З нагоди професійного свята бажаємо всім військовослужбовцям, працівникам і ветеранам Служби безпеки України міцного здоров'я, благополуччя, натхнення, пошани і нових професійних успіхів. Нехай щодня ваше життя буде щасливим і радісним, а в сім'ях панують тепло і затишок!
24 Березня, 2021 р., 16:28
24 березня голова районної ради Віталій Савчук взяв участь у засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради, що у зв’язку з карантинними обмеженнями  відбулась у режимі відеоконференції. Відкрив та проводив засідання голова обласної Ради Вячеслав Соколовий. На розгляд Координаційної ради виносилось питання  «Про хід виконання Регіональної програми розвитку автомобільних доріг Вінницької області на 2019-2023 роки, затвердженої рішенням 36 сесії обласної Ради від 04 грудня  2018 року №714 (зі змінами), та плани розвитку дорожньої галузі на 2021 рік».
24 Березня, 2021 р., 08:56
        До основних повноважень органів місцевого самоврядування базового рівня  -  територіальних громад -  віднесено організацію заходів цивільного захисту, а саме - запобігання надзвичайним ситуаціям, захисту населення і територій від природних та техногенних загроз, реагування на надзвичайні ситуації та ліквідації їх наслідків. Для того, щоб виконання цих завдань було успішним та ефективним, пожежно-рятувальні підрозділи у  громадах нашого району поступово оснащуються  сучасною оновленою та удосконаленою відповідно до вимог сьогодення технікою.
22 Березня, 2021 р., 14:07
Продовжуються робочі візити керівництва районної ради до територіальних громад району. 19 березня заступник голови Гайсинської районної ради   Оксана Матвієнко відвідала з робочим візитом Соболівську сільську територіальну громаду.
15 Березня, 2021 р., 14:36
16 березня 2021р. о 10:30 відбудеться інформаційний онлайн-семінар (у форматі відео-конференції) на тему: «Інструменти ресурсного забезпечення громад», який організовує Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування спільно з Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА.
14 Березня, 2021 р., 09:32
14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Ця дата вибрана не випадково: саме цього дня 2014 року прямо з Майдану перші добровольці відправилися на тренувальну базу в Нових Петрівцях, що під Києвом.
11 Березня, 2021 р., 11:51
Будь-яка земельна ділянка має свої межі, що розділяють одну територію від іншої. Іноді трапляються ситуації, коли у власників виникає необхідність встановлювати межі земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь