Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо!

Дата: 17.09.2023 03:10
Кількість переглядів: 438

Щиро вітаємо з професійним святом усіх фахівців лісового господарства Гайсинського району -  працьовитих, мудрих, справжніх професіоналів. Раціональне і розумне використання лісів дарує людям тепло і затишок, а люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві,справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету.

Ліс - справжній, живий скарб нашої землі, душа всієї планети. Тому також вітаємо усіх жителів району, хто з чистими думками приходить до лісу і допомагає йому, адже  турбота та збереження цього природного національного скарбу  - наш спільний обов’язок, а не тільки професійний обов’язок працівників лісового господарства. Кожна людина  може почуватися лісівником та  посадити «своє дерево»  -  всі ми є відповідальними за примноження та збереження лісових насаджень. 

Сьогодні, під час війни, українські ліси, особливо у зонах проведення бойових дій, зазнали значних руйнувань і ушкоджень. Але  будь-яка екосистема здатна до відтворення, і навіть та неосяжна завдана війною шкода може бути відновлена із роками. Віримо, що незабаром настане довгоочікувана перемога, і наша Україна, її міста та села, її поля та ліси обовзково не лише відновляться, а розквітнуть з новою силою А наше завдання -  дбайливо ставитись до навколишнього середовища та намагатись наблизитись до зелених принципів співіснування з природою. Мирного неба всім, добра і удачі! 

                 Голова районої ради            Віталій Савчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь