Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Лютого, 2021 р., 09:20
Керівництво,  депутатський  корпус,  працівники виконавчого  апарату  Гайсинської  районної  ради сумують  з  приводу  передчасної  смерті  депутата районної  ради  САНДУЛА  МИКОЛИ  АНДРІЙОВИЧА  та  висловлюють  щирі  співчуття  рідним  і  близьким
23 Лютого, 2021 р., 14:35
23 лютого розпочалось засідання постійної комісії  з питань планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, яке провів голова комісії Олег  Цуркан. На порядку денному комісії стояли питання щодо проєктів рішень, винесених на  пленарне засідання  чергової 5 сесії районної ради, що має відбутися 25 лютого.
19 Лютого, 2021 р., 15:33
Цими днями минає вже сьома річниця однієї з найтрагічніших подій сучасної історії країни - розстрілу мирних учасників Революції Гідності. Пам’ять загиблих українців,  хто в буремні зимові дні     відстоював на Майдані  справедливість, честь і гідність української нації, вшанували гайсинчани під час мітингу, який відбувся 19 лютого біля пам’ятного знаку Небесній Сотні у міському парку ім. Б.Хмельницького.
18 Лютого, 2021 р., 12:00
З метою сприяння органам місцевого самоврядування району у реалізації принципів місцевого самоврядування, визначених Конституцією України і Європейською хартією місцевого самоврядування, підвищення ефективності діяльності органів та посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, було утворено Координаційну раду з питань місцевого самоврядування  при голові Гайсинської районної ради 8 скликання.
18 Лютого, 2021 р., 09:37
У ході робочого візиту до Гайсинського району, що відбувся 17 лютого 2021 року, голова обласної Ради Вячеслав Соколовий та його заступник Дмитро Чаленко відвідали дві територіальні громади - Гайсинську міську та Краснопільську сільську. Разом з головою Гайсинської районної ради Віталієм Савчуком та Гайсинським міським головою Анатолієм Гуком керівники обласної Ради завітали до комунальної установи міської ради «Центр надання соціальних послуг» (директор Наталія Тарасюк), що стала переможцем 16 обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад.
17 Лютого, 2021 р., 09:24
17 лютого у залі засідань районної ради відбулася інформаційна зустріч з міськими, селищними та сільськими головами територіальних громад Гайсинського району з питань комплексного соціально-економічного та інфраструктурного розвитку громад., під час якої представники обласної Ради на чолі з головою Вячеславом Соколовим та заступником голови Дмитром Чаленком проінформували щодо умов участі в конкурсі обласної Ради «Комфортні громади» та можливостей залучення додаткових коштів для розвитку громад.
16 Лютого, 2021 р., 17:24
Сьогодні, 16 лютого, голова районної ради Віталій Савчук та його заступник Оксана Матвієнко побували з робочим візитом у Краснопільській територіальній громаді. Краснопільська сільська територіальна громада була утворена у 2017 році в результаті добровільного об’єднання п’яти сільських рад - Краснопільської, Нараївської і Митківської Гайсинського району та Кивачівської і Тополівської Теплицького району.
15 Лютого, 2021 р., 15:16
15 лютого 2021 року на Гайсинщині було відзначено День  вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У м. Гайсин на центральній площі відбулося урочисте покладання квітів до портретів загиблих гайсинчан-афганців. Урочистою ходою громадськість міста пройшла до Скверу Слави на  мітинг пам’яті.
15 Лютого, 2021 р., 11:21
Сьогодні ми вшановуємо учасників бойових дій на території інших держав. Саме цього дня 32 роки тому - 15 лютого  1989 року  - з Афганістану були виведені радянські війська, які протягом десяти років брали участь у війні на території цієї країни. Цю війну ніхто не оголошував, але вона забрала життя понад трьох тисяч українців і залишила по собі невиліковні рани у тисячах українських родин…
09 Лютого, 2021 р., 16:57
Відповідно до розпорядження голови районної ради Савчука В.В. від 9 лютого 2021 р. № 7    19 лютого  2021 року о 10  годині  в  залі  засідань  районної  ради буде проведено   пленарне засідання чергової 5 сесії районної  ради 8 скликання.  На розгляд пленарного засідання сесії внесено такі  питання:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь