Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Травня, 2021 р., 13:07
Голова районної ради Віталій Савчук та начальник відділу з питань юридичного забезпечення діяльності ради Олег Галузінський взяли участь у черговій робочій всеукраїнській онлайн-нараді Української асоціації районних та обласних рад з актуальних питань діяльності районних рад.
25 Травня, 2021 р., 10:21
25 травня 2021 року святкує свій 55-річний ювілей Карпенко Сергій Володимирович, головний спеціаліст відділу з питань соціально-економічного розвитку та комунальної власності виконавчого апарату районної ради.
24 Травня, 2021 р., 15:03
Усе життя лікаря – це здобуття нових знань, нового досвіду, який іноді змушує відмовитися від старого й звичного, невтомний пошук, боротьба та визнання.
21 Травня, 2021 р., 13:56
Держпраця  нагадує, що працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом або розпорядженням працедавця, і повідомлення органів ДПС про прийняття працівника на роботу в порядку, визначеному КМУ. Нумерацію укладених трудових договорів підприємець веде самостійно.
17 Травня, 2021 р., 18:23
Сьогодні, 17 травня, голова районної ради Віталій Савчук взяв участь у пленарному засіданні 9 сесії Бершадської міської раді. Депутатами було розглянуто 45 питань порядку денного. Перед початком роботи сесії Генеральний осавул Українського Козацтва Андрій Книжник за патріотизм, всебічну підтримку  військовослужбовців, які приймають участь в ООС, вручив подяку голові районної ради Віталію Савчуку від командира батальйону"Київська Русь" підполковника Анатолія Шевченка.
14 Травня, 2021 р., 15:25
Вітаємо територіальні громади Гайсинського району, що стали  переможцями  обласного конкурсу проєктів  розвитку громад «Комфортні громади»!  Відповідно до рішення 6 сесії Гайсинської районної ради, крім співфінансування з фонду конкурсу, ці проєкти також отримають співфінансування з районного бюджету на загальну суму 277, 813 тис. грн. відповідно  до протоколів, підписаних головою районної ради Віталієм Савчуком з головами територіальних громад.    
14 Травня, 2021 р., 14:43
13 травня 2021 року у Бершадській міській територіальній громаді відбулося відкриття відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги КНП «Бершадської окружної лікарні інтенсивного лікування», на яке завітали голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов, його заступник Олександр Піщик, голова районної ради Віталій Савчук, голова Гайсинської районної державної адміністрації Людмила Головашич, Бершадський міський голова Віталій Драган.
12 Травня, 2021 р., 09:50
12 травня 2021 року, відбулось офіційне відкриття   Гайсинського Сервісного центру Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області за участю начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Олени Корчаки. У відкритті  взяли участь начальники районних сервісних центрів, голова районної ради Віталій Савчук, голова районної державної адміністрації Людмида Головишич, секретар виконавчого комітету міської ради Андрій Філімонов.
09 Травня, 2021 р., 11:42
Війна і перемога - ці два слова в душі українського народу закарбувались навічно і передаються з покоління в покоління, адже не можна забути ті жахіття, що принесла нам Друга світова війна. На жаль, з кожним роком все менше й менше залишається серед нас ветеранів, що здобули перемогу над нацизмом. Вони дивилися смерті у вічі і сміливо воювали за мирне життя наступних поколінь. Низько схилили голови перед творцями Великої Перемоги гайсинчан,и які завітали на урочистості, що відбулися 9 травня 2021 року у м.Гайсин.
09 Травня, 2021 р., 11:34
Шановні захисники та визволителі нашої землі! Шановні жителі Гайсинського району! Сьогодні Україна вшановує великий день власної історії - 76-тю річницю перемоги у Другій світовій війні. Це, мабуть, найдорожчий день в історії, адже за нього було заплачено мільйонами людських життів, які скосила на нашій землі коричнева чума - фашизм.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь