Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Дякуємо вам, ліквідатори аварії на ЧАЕС

Дата: 14.12.2023 09:10
Кількість переглядів: 346

Шановні жителі Гайсинського району! 14 грудня – день, коли Українська держава вшановує героїчний подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Насамперед, це день мужніх та самовідданих людей, які у 1986 році прийняли доленосний виклик, щоб захистити не тільки Україну, але й усе людство від руйнівного впливу зруйнованого внаслідок аварії на Чорнобильської АЕС 4-го енергоблоку.

Жахливо усвідомлювати, що  через масштабний військовий напад росії на Україну  людство знову опинилося перед загрозою ураження радіацією. Російські війська захопили ЧАЕС у перші дні повномасштабного вторгнення. Найстрашнішого вдалося уникнути лише завдяки стійкості та відданості працівників станції та нацгвардійців - людей-героїв, які  працювали та воювали заради нашої безпеки і безпеки усього людства, аби непоправне не сталося знову. Важка  ситуація склалася і на Запорізькій АЕС – ворог також захопив станцію та неодноразово обстрілював її. під час частих авіанальотів постійно під загрозою обстрілу кожна наша атомна електростанція, і сьогодні їїні працівники і наші військові  мужньо «тримають удар» заради нас з вами.

Дякуємо усім ліквідаторам, усім працівникам АЕС та  нашим героям-захисникам! Хай завжди поруч з вами буде людська подяка за ваші добрі справи! Перемоги усім нам, щастя, миру, світла і добра! 

                        Голова районної ради                    В.В.Савчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь