Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Лютого, 2021 р., 17:16
Сьогодні, 2 лютого, голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук та його заступник Оксана Матвієнко відвідали з робочим візитом Дашівську селищну територіальну громаду. Візит до громади розпочався із селищної ради, де керівники районної ради провели зустріч з головою Дашівської громади Сергієм Тітаренком, його заступником Володимиром Любаревичем та секретарем селищної ради Світланою Войченко.
01 Лютого, 2021 р., 16:45
Відповідно до розпорядження голови районної ради від 1 лютого 2021 року № 4 затверджено графік робочих візитів голови районної ради Віталія Савчука до територіальних громад Гайсинського району. Метою робочих поїздок по району є вивчення досягнень та проблемних питань розвитку громад, ознайомлення із роботою закладів, установ та підприємств, що діють на території району, живе спілкування з активом і  громадськістю, встановлення постійного діалогу та комунікації з місцевою владою. 
01 Лютого, 2021 р., 13:19
Відповідно до пункту 18 частини другої ст..206, ст.. 283 Виборчого кодексу України, постанови Центральної виборчої комісії від 28 жовтня 2020 року №433, Гайсинська районна територіальна виборча комісія Вінницької області 30 січня 2021 року видала постанову № 64, якою зареєстровано депутатів Гайсинської районної ради Вінницької області:
29 Січня, 2021 р., 15:40
Гайсинський місцевий центр з надання безоплатної правової допомоги інформує про застосування норм Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної»  та про відповідальність за його порушення.
29 Січня, 2021 р., 11:53
29 січня  1918 року тому відбулася подія, котра увійшла в історію визвольних змагань, в історію новітньої України, без якої національна пам'ять українського народу немислима - бій під Крутами. З нагоди Дня пам’яті Героїв Крут  у Гайсинському районі відбулися жалобні заходи  У м.Гайсин громадськість міста вшанувала пам’ять Героїв у міському парку біля пам’ятника Небесній Сотні. 
29 Січня, 2021 р., 09:04
Сьогодні, 29 січня, минає 103  роки з того дня, коли на станції Крути відбувся бій.  І  це був бій не за станцію Крути, і навіть не за Київ 1918 року - це був бій за Україну, за її майбутнє.
28 Січня, 2021 р., 09:10
27 січня 2021 року голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук взяв участь у загальних зборах уповноважених представників – членів Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування.
27 Січня, 2021 р., 09:56
Пам’ять мільйонів неоплаканих і невідспіваних, похованих без труни й молитви, позбавлених власної могили й шани вшановуємо сьогодні, 27 січня, у Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту… За офіційними даними, жертвами масового винищення євреїв під час Другої світової війни стали шість мільйонів людей. З них три мільйони закатовано фашистами в газових камерах, до двох мільйонів розстріляні, решту виснажено голодом і тортурами…В Україні Голокост забрав два мільйони євреїв, з лиця землі стиралися єврейські домівки, навіть цілі містечка.
25 Січня, 2021 р., 11:29
Велична і свята, моя ти Україно, лише тобі карать нас і судить. Нам берегти тебе, Соборну і єдину, і нам твою історію творить!
21 Січня, 2021 р., 16:20
Сьогодні ми відзначаємо дуже важливе державне свято – День Соборності. Саме 22 січня 92 роки тому було проголошено Акт Злуки на Софійському майдані у Києві. Цей символічний документ  окреслив географічні та ментальні контури єдиної України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь