Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Різдвяні віншування від "Фабрики добра"

Дата: 03.01.2024 15:42
Кількість переглядів: 304

3 січня 2024 року до залу засідань Гайсинської районної ради завітали колядники – вихованці патріотичного волонтерського руху «Фабрика добра» загальноосвітньої школи № 2 Гайсинської міської ради та їх наставниця Наталія Костюк. Учасники гурту у барвистих національних костюмах з різдвяними зірками та вертепом привітали  колективи районної ради та районної військової адміністрації з  Різдвом Христовим.

Колядки, щедрівки,  різдвяні пісні у виконанні дітей створили у залі різдвяну атмосферу з нотою суму, адже дитинство у них, на жаль, не мирне... Щодня лунають сигнали повітряної тривоги, навіть репетиції виступу діти проводили в укритті, а  у багатьох з них батьки на фронті захищають свої родини і всіх нас від лютого ворога. Тому  особливо зворушливо звучали  заклики з  дитячих вуст пам’ятати, завдяки кому ми маємо можливість жити, працювати та  відзначати свята, хай і не радісно, зате  вдома...

Вітаючи діток з різдвяними святами, керівники району - голова районної ради Віталій Савчук  та голова районної військової адміністрації Людмила Головашич - щиро подякували їм за чудовий виступ, а головне - за постійну, невтомну волонтерську допомогу нашим воїнам, яка їм так потрібна, адже тепло дитячих душ, яке вони вкладають у обереги, листи, маскувальні сітки, концерти у госпіталях – то є найкращі ліки для захисників України. Керівники району висловили переконання, що «Фабрика добра» продовжить творити добрі та потрібні справи в ім’я такої омріяної Перемоги, і разом з подарунками побажали колядникам-волонтерам і їхній наставниці Наталії Костюк в новому році добра, злагоди, щастя, успіхів, здоров’я та Перемоги і миру Україні.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь