Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Вересня, 2021 р., 09:43
7 вересня голова районної ради Віталій Савчук на запрошення голови Вінницької обласної Ради Вячеслава Соколового і Вінницького міського голови Сергія Моргунова взяв участь у відкритті аграрної виставки «АгроВінниця». Ця масштабна подія, організатором якої є ТОВ «ТД «Промфінінвест» за підтримки Вінницької обласної ради, Вінницької міської ради та облдержадміністрації, зібрала понад 200 представників провідних українських і світових виробників сільгосптехніки і устаткування.
07 Вересня, 2021 р., 09:15
Стосунки із сусідами не завжди складаються дружніми. Тож для того, щоб уникнути відповідальності за порушення прав сусіда, слід ознайомитися з правилами добросусідства, встановленими главою 17 Земельного кодексу України. Зміст добросусідства розкривається у статті 103 Земельного кодексу України (далі – ЗК України).
05 Вересня, 2021 р., 11:42
Сьогодні в Україні відзначають своє професійне свято підприємці – енергійні і сміливі люди, які не тільки будують власну справу та беруть на себе відповідальність за добробут своєї сім'ї, але й створюють нові робочі місця, постачають на ринок вітчизняні товари. Тож щиро вітаємо з Днем підприємця підприємців Гайсинського району!
03 Вересня, 2021 р., 10:21
2 вересня 2021 року в режимі відеоконференції відбулася позачергова 9 сеіся районної ради 8 скликання. Сесію провела заступник голови районної ради Оксана Матвієнко. До порядку денного сесії було внесено три питання.
01 Вересня, 2021 р., 15:34
Ось і промайнуло літо, і знову двері  закладів освіти Гайсинського району радісно відчинились для вихованців, учнів та студентів. Навчальний рік завжди  розпочинається з Дня знань – завжди хвилюючої події, особливо для наймолодших учнів — першокласників, та для одинадцятикласників – останній навчальний рік у школі прокладе межу між їхнім дитинством і дорослим життям.
01 Вересня, 2021 р., 09:04
Вітаємо учнів, студентів, батьків, вчителів, викладачів, працівників закладів освіти Гайсинського району із чудовим хвилюючим святом - Днем знань! Це свято однаково близьке всім нам. Саме в роки навчання ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя.
31 Серпня, 2021 р., 10:58
Заступник голови Гайсинської районної ради Оксана Матвієнко взяла участь в урочистостях з нагоди Дня знань, що відбулися 30 серпня у Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету.
30 Серпня, 2021 р., 15:18
Відповідно до розпорядження заступника голови районної ради Матвієнко О.С. від 30.08.2021 року №28   02 вересня 2021 року о 14.00 год. в режимі відеоконференції (дистанційно) відбудеться   засідання позачергової 9 сесії Гайсинської районної ради 8 скликання.
30 Серпня, 2021 р., 08:54
29 серпня, у День пам'яті загиблих учасників бойових дій у російсько-українській війн, гайсинчани молитвою та словами вдячності згадали Героїв, які боролися і віддали життя за долю України і наше майбутнє. Учасники мітингу-реквієму, що відбувся на Алеї слави загиблим Героям, подякувати захисникам та виявили шану, схиливши голову під час хвилини мовчання.
28 Серпня, 2021 р., 11:09
29 серпня  в Україні є Днем пам`яті загиблих захисників України.  Ця дата обрана тому, що 29 серпня 2014 року відбулась одна з найтрагічніших подій російсько-української війни: цього дня 6 років тому почався відхід українських військ з Іловайська через підступний «коридор» росіян та їхніх найманців, під час якого збройні сили Російської Федерації впритул розстріляли колону українських військових. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь