Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

КОНКУРС «ЧАС ДІЯТИ, УКРАЇНО!»: 100 ТИС. ГРН НА РОЗВИТОК ГРОМАД

Дата: 22.04.2024 09:58
Кількість переглядів: 276

Фото без описуВсеукраїнський Конкурс соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!» має на меті сприяти вирішенню важливих соціальних проблем громад шляхом фінансової підтримки локальних соціальних ініціатив, як відповідь на виклики війни.

 

Всеукраїнський конкурс соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!» проводиться дев’ятий рік поспіль та реалізовується місія якого робити громади такими, щоб там хотілося жити.

.Дедлайн Конкурсу - до: 12.05.2024 року

Головна місія цього конкурсу – дати місцевим жителям у громадах розуміння, що їхні проєкти та діяльність важливі й разом ми можемо творити зміни. Особливо це важливо сьогодні, під час повномасштабної війни, коли є безліч факторів і подій, які від нас не залежать.

Головна мета конкурсу – підтримати локальні соціальні ініціативи, які реалізовуються активними жителями громад у відповідь на виклики війни: від ветеранських хабів до інклюзивних просторів, від створення укриттів до започаткування реабілітаційних програм.

Проєкти можуть подавати органи місцевого самоврядування, комунальні установи, медичні та освітні заклади, неурядові організації та громадські об’єднання. Загалом кожна ініціативна група може отримати на свій проєкт фінансування до 100 тисяч гривень.

Територіально конкурс поширюється на міста та села Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей та м. Київ. 

Цього року пріоритетними напрямками конкурсу є підтримка ветеранів та створення умов для їхньої реінтеграції та реабілітації. Традиційно у фокусі будуть ініціативи, які стосуються культури, адже збереження традицій та спадщини лишається актуальним завданням на сьогодні. Окрім того, надаватиметься підтримка системним проєктам в освіті, медицині, інфраструктурі, сприятимуть розвитку громадських просторів, а також енергетичної безпеки.

Також обов’язковою умовою участі у конкурсі є співфінансування проєкту зі сторони учасників конкурсу. Розмір внеску має бути не менше 50% від очікуваного фінансування зі сторони Фонду.

ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМКИ КОНКУРСУ

- Реінтеграція та реабілітація ветеранів

- Збереження традицій та культурної спадщини

- Системні проєкти в освіті, медицині, інфраструктурі

- Розвиток громадських просторів

- Енергетична безпека

БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ https://timetoact.com.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь