Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Жовтня, 2021 р., 13:35
28 жовтня 2021 року у територіальних громадах Гайсинського району відбулися заходи з нагоди Дня визволення України від фашиських загарбників
28 Жовтня, 2021 р., 08:46
День визволення України від нацистських загарбників — свято, яке відзначається в Україні щорічно 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.
23 Жовтня, 2021 р., 10:00
У селі Бережанка Ободівської територіальної громади   22 жовтня 2021 року відбулося «Свято українського вареника». На це дійство завітали гості з різних куточків Вінниччини: депутат Вінницької обласної ради Геннадій Мазур, голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук, депутат Гайсинської районної ради Віталій Горбаневич, депутат сільської ради Валентина Сутика та інші візитери.
23 Жовтня, 2021 р., 09:36
Голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук спільно з депутатом Вінницької обласної Ради Геннадієм Мазуром оглянули хід реконструкції комплексу будівель та споруд комунального закладу «Дитячо-юнацький-фізкультурний заклад оздоровлення та відпочинку «Подільська казка», що знаходиться в Ободівській територіальній громаді.
22 Жовтня, 2021 р., 11:36
 21 жовтня 2021 року у м.Гайсин відбулася зустріч голови районної ради Віталія Савчука і заступника голови районної ради Оксани Матвієнко з представниками територіальних громад Гайсинського району. Основна тема зустрічі - умови участі громад у конкурсі обласної Ради «Комфортні громади" у 2021-2022 роках.
19 Жовтня, 2021 р., 10:14
Голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук взяв участь у заходах, присвячених пам’яті Героїв-земляків Юрія Коваленка, В’ячеслава Дремлюха, Юрія Барашенка та Юрія Тарасенка, що відбулися 16 жовтня у м.Бершадь.
13 Жовтня, 2021 р., 11:40
Шановні захисники і захисниці України, ветерани війн, волонтери Гайсинського району! Щиро вітаємо вас з Днем захисників і захісниць України та Днем українського козацтва!
11 Жовтня, 2021 р., 10:34
Громади Гайсинського району продовжують реалізовувати проекти, що стали переможцями обласного конкурсу «Комфортні громади». Одним з них став проект Соболівської сільської ради  «Метанівка – територія патріотизму, розвитку, успіху», у результаті якого було реконструйовано центральну площу села.  Урочисте відкриття цієї площі відбулося в селі Метанівка 9  жовтня 2021 року під час культурно-етнографічного свята «А найрідніший серцю – рідний край».
08 Жовтня, 2021 р., 13:04
Відстояти законні інтереси, захистити права в суді, відновити справедливість - це робота юристів, людей, що представляють професію, престиж і відповідальність якої постійно зростає. Напевно, немає такої сфери діяльності, немає жодного підприємства або організації, які б зуміли обійтися без консультацій юриста.
06 Жовтня, 2021 р., 13:28
6 жовтня відбулась онлайн-нарада щодо умов проведення конкурсу обласної Ради «Комфортні громади». У ній взяла участь заступник голови районної ради Оксана Матвієнко. Учасників наради було проінформовано про новації щодо конкурсу та вимог до подання й розробки проєктів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь