Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Грудня, 2021 р., 14:50
Що нового чекає на декларантів у 2022 році? Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) розпочинає зворотній відлік. До початку кампанії декларування 2022 року залишився лише один місяць.
07 Грудня, 2021 р., 14:34
7 грудня 2021 року відбулося засідання постійної комісій районної ради з питань планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку.  Члени постійної комісії обговорили та погодили проєкт  рішення районної ради щодо внесення змін до  рішення позачергової 3 сесії районної ради
07 Грудня, 2021 р., 09:20
Шановні жителі Гайсинського району, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Це свято кожної громади і кожного їх мешканця, тобто кожного з вас, адже справді народною владою є влада громад - сільських, селищних, міських, районної. Саме депутатам місцевих рад громадяни довірили вирішувати їхню долю, захищати їхні інтереси та їхні права.
06 Грудня, 2021 р., 15:09
6 грудня 2021 року у залі Гайсинського міського будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. На святі були присутні голова районної ради Віталій Савчук та його заступник Оксана Матвієнко, Гайсинський міський голова Анатолій Гук, старости Гайсинської міської територіальної громади, депутати та посадові особи міської ради.
06 Грудня, 2021 р., 11:02
Шановні військовослужбовці, захисники України, ветерани військової служби! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем Збройних Сил України!
03 Грудня, 2021 р., 15:23
Від щирого серця вітаємо усіх волонтерів Гайсинського району з Міжнародним днем волонтера!Багато років ваша безкорислива та дуже важлива діяльність є прикладом для кожного. Адже чужий біль, страждання та нужденність не залишають вас байдужими, спонукаючи допомагати тим, хто цього потребує.
01 Грудня, 2021 р., 09:49
Шановні працівники прокуратури Гайсинського району!   Вітаємо вас із професійним святом! Ваші сумлінна  повсякденна робота, високий професіоналізм, принциповість спрямовані на утвердження верховенства закону, зміцнення правопорядку, захист прав і свобод людини та громадянина.
01 Грудня, 2021 р., 09:36
30 листопада в приміщенні районної ради депутат Вінницької обласної Ради Ігор Хміль провів особистий прийом громадян - жителів Гайсинського району. Найбільше звернень стосувалися допомоги для себе та для членів своїх родин на лікування чи на реабілітацію після перенесеного захворювання.
30 Листопада, 2021 р., 14:42
30 листопада  2021 року в режимі відеоконференції відбулося засідання 11 сесії районної ради 8 скликання. Сесію провів голова районної ради Віталій Савчук,  у ній взяли участь 32 депутати.
29 Листопада, 2021 р., 12:50
У ході підготовки до 11 сесії районної ради 29 листопада 2021 року відбулися засідання постійних комісій районної ради: з питань планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, з питань розвитку господарського комплексу району, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища та з питань регулювання комунальної власності, комунального господарства, адміністративно-територіального устрою та комплексного розвитку населених пунктів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь