Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Серпня, 2021 р., 11:09
29 серпня  в Україні є Днем пам`яті загиблих захисників України.  Ця дата обрана тому, що 29 серпня 2014 року відбулась одна з найтрагічніших подій російсько-української війни: цього дня 6 років тому почався відхід українських військ з Іловайська через підступний «коридор» росіян та їхніх найманців, під час якого збройні сили Російської Федерації впритул розстріляли колону українських військових. 
25 Серпня, 2021 р., 11:26
Відповідно до  розпорядження голови районної ради Віталія Савчука від 19 серпня 2021 року № 23 "Про відзначення кращих трудівників Гайсинського району з нагоди  30-річчя незалежності України", за  багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, особистий внесок у розвиток району та з нагоди 30-річчя незалежності України, враховуючи подані головами територіальних громад району клопотання Грамотами районної ради і райдержадміністрації нагороджено:
24 Серпня, 2021 р., 09:07
Щорічно напередодні святкування Дня Незалежності України у м.Вінниця відбувається обласний фестиваль народної творчості "Скарби Поділля". 23 серпня 2021 року територіальні громади Гайсинського району представили на фестивалі свої світлиці. На огляд гостям фестивалю були представлені запашні короваї та обрядові хліби, дідухи, вишиті рушники місцевих майстринь, інші вироби народних умільців, книжкові видання краєзнавчого характеру.
23 Серпня, 2021 р., 09:02
23 серпня, напередодні святкування Дня Незалежності нашої держави, вся країна офіційно вшановує головний державний символ – Прапор України. Відзначили День Державного Прапора і гайсинчани. До Площі Миру у центрі міста, де знаходиться головний флагшток, зібралися керівники району і міста, представники органів влади, підприємств та установ.і
23 Серпня, 2021 р., 00:51
Дорогі жителі Гайсинського району! Вітаємо вас з Днем Державного Прапора України та 30-ою річницею незалежності України!
20 Серпня, 2021 р., 14:37
Голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук взяв участь в урочистому засіданні обласної Ради 8 скликання з нагоди 30-ї річниці незалежності України, що відбулося сьогодні під головуванням голови обласної Ради Вячеслава Соколового.
20 Серпня, 2021 р., 10:50
Святковим настроєм та гордістю за свій рідний край був сповнений кожен, хто завітав 19 серпня у вечірню пору на міський стадіон «Дружба», що у м.Гайсин. Цього дня Гайсинська міська громада відзначила День міста. Для гайсинчан та гостей міста було підготовлено насичену програму культурно-розважальних заходів на різні смаки та вподобання.
19 Серпня, 2021 р., 14:28
Всі громадяни України, які володіють рухомим або нерухомим майном, мають сплачувати обов’язкові платежі або податки державі. Зокрема, власники земельних ділянок щороку зобов’язані сплачувати земельний податок, крім випадків, коли вони звільнені від плати за землю.
17 Серпня, 2021 р., 10:36
Досить часто життя буває непередбачуваним і складається таким чином, що постає потреба в правовій допомозі. За такою допомогою люди звертаються до юристів та адвокатів. Але не завжди такі послуги є доступними для пересічних громадян. Відтак багато питань залишаються невирішеними тривалий  час.
16 Серпня, 2021 р., 16:50
У серпні традиційно у всіх територіальних громадах Гайсинського району відбуваються чудові події – дні села -  мабуть, одні з найбільших і найулюбленіших свят, на які збираються всі його мешканці– від малечі до сільських довгожителів. Приїздять до своєї малої батьківщини і люди, які мешкають в інших містах і селах – щоб побачитись і поспілкуватися з ріднею, друзями, знайомими з однокласниками, і посвяткувати у колі земляків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь