Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась чергова 22 сесія районної ради

Дата: 28.03.2024 17:24
Кількість переглядів: 431

Фото без опису28 березня 2023 року відбулась чергова 22 сесія районної ради 8 скликання. Засідання, на якому були присутні 25 депутатів, провів голова районної ради Віталій Савчук. На початку роботи сесії депутати вшанували пам’ять наших захисників та всіх жертв війни хвилиною мовчання.

Депутати розглянули та прийняли рішення по 10 питаннях порядку денного. До складу депутатського корпусу відповідно до постанов Гайсинської районної територіальної виборчої комісії про визнання та реєстрацію депутатів районної ради замість депутатів, які вибули, ввійшли троє нових депутатів: від Вінницької обласної організації Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" – Оксана Кравець, та від Вінницької обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «УКРАЇНСЬКА СТРАТЕГІЯ ГРОЙСМАНА» – Петро Савчук і Юлія Немировська. Відповідно до цього депутати внесли зміни до складу президії районної ради і постійних комісій.

Про результати роботи Гайсинської окружної прокуратури та стан злочинності протягом 2023 року на території району депутатів проінформувала перший заступник керівника Гайсинської окружної прокуратури Ірина Кічук.

Також депутати затвердили звіт про виконання Гайсинського районного бюджету за 2023 рік. З інформацією з цього пиатння виступила Оксана Музика - начальник фінансового відділу районної військової адміністрації..

Ще одним рішенням сесії районної ради було продовжено контракт з директором районного комунального підприємства “Гайсинське риборозвідне господарство” Ігорем Колісніченком на термін до 2 лютого 2027 року.

Депутати районної ради також вирішили виступити з клопотанням перед Вінницькою обласною радою щодо нагородження Почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною» Людмилу Менюк - голову ГО «Правозахисна організація солдатських матерів «Мальва».

Також депутати районної ради внесли важливі зміни до регламенту роботи районної ради, а саме: у разі виникнення епідемії, пандемії, стихійного лиха, встановлення карантину, воєнного чи надзвичайного стану відповідно до законодавства, у випадку необхідності розгляду невідкладних питань, а також при неможливості прибуття депутата районної ради на засідання офлайн з поважної причини, пленарні засідання районної ради, засідання постійних комісій проводити в змішаній формі, тобто в режимі офлайн і онлайн, крім питань, що потребують таємного голосування.

Наприкінці роботи сесії заступник голови районної ради Оксана Матвієнко нагадала депутатам про необхідність подання до 1 квітня декларацій про доходи відповідно до вимог НАЗК.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь