Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася чергова 48 сесія Вінницької обласної Ради 8 скликання

Дата: 29.01.2024 08:56
Кількість переглядів: 617

 

Фото без описуГолова районної ради Віталій Свчук взяв участь у 48 сесії Вінницької обласної Ради, що відбулася .26 січня. На початку сесійного засідання депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників, захисниць та мирних жителів, які загинули у війні з російським агресором.

Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий вручив почесні відзнаки депутатам Олегу Дяченку, Володимиру Мазуренку та «За заслуги перед Вінниччиною» – командиру військової частини в/ч 3028 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України Олександру Охріменку. Військові відзначили Вячеслава Соколового медаллю Національної гвардії України «За звитягу».

Першим питанням депутати заслухали звіт начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова про здійснення обласною військовою адміністрацією делегованих повноважень за ІІ півріччя 2022 року та І півріччя 2023 року та інформацію про обласний бюджет на 2024 рік.

Депутати погодили призначення члена Наглядової ради Установи "Агенція регіонального розвитку Вінницької області". Ним став голова обласної Ради Вячеслав Соколовий.

Депутати достроков припинили повноваження депутата Вінницької обласної Ради 8 скликання, секретаря постійної комісії з питань стратегічного розвитку, інвестицій та місцевого самоврядування Олександра Кравчука згідно з поданою ним заявою.

На пленарному засідання депутати звернулися до Міністра освіти і науки Оксена Лісового щодо недоцільності виокремлення фахових коледжів зі структури закладів вищої освіти та передачі їх до комунальної власності. 

Депутати погодили встановлення коригованих тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води для бюджетних установ та організацій, госпрозрахункових споживачів та релігійних організацій комунальним підприємством "Вінницяоблтеплоенерго".

На засіданні депутати передали земельні ділянки зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області до комунальної власності Гайсинської та Вінницької міських територіальних громад. 

Депутати також ухвалили низку рішень з питань управління комунальним майном, зокрема, передачу та списання транспортних засобів, медичного обладнання та передачу майна в оперативне управління обласним некомерційним комунальним підприємствам медичного спрямування.

Загалом було розглянуто та ухвалено рішення з 15 питань.
Джерело: https://vinrada.gov.ua/vidbulasya-chergova-48-sesiya-vinnickoi-oblasnoi-radi-8-sklikannya.htm



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь