Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Грудня, 2022 р., 09:15
Сьогодні, 5 грудня, у Міжнародний день волонтера, хочу подякувати всім жителям Гайсинського району, хто за покликом серця своєю добровільною, самовідданою працею кожен день робить країну сильнішою, допомогаючи військовим, переселенцям, людям і цілим містам, які потерпають від рук рашистів.
01 Грудня, 2022 р., 10:57
У рамках проєкту «Тепло від дому до окопу» Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спільно з територіальними громадами Вінниччини організували виготовлення та збір 141 окопної пічки та шанцевих інструментів, необхідних для обладнання бліндажів. Благодійну допомогу незабаром передадуть захисникам на передову.
01 Грудня, 2022 р., 10:42
1 грудня в Україні відзначається День працівників прокуратури.Сьогодні, коли українці виборюють свою свободу та право на мирне життя, перед прокуратурою постають складні виклики воєнного часу.
28 Листопада, 2022 р., 14:57
У рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу сформовано комплекти засобів гігієни та косметики для мам і немовлят. Пакунки для догляду за дитиною передадуть у громади Вінницької області.
28 Листопада, 2022 р., 08:32
25 листопада на черговій сесії депутати обласної Ради ухвалили звернення  Вінницької обласної Ради 8 скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо заборони діяльності Української православної церкви в єдності з московським патріархатом, релігійних організацій з центром в країні-агресорі на території України. 
21 Листопада, 2022 р., 09:52
Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО), а також Міністерство аграрної політики та продовольства України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад розпочали роздачу українським аграріям рукавів для зберігання зерна. Ініціатива реалізовується в рамках Програми «Допомога тимчасовими засобами для зберігання зерна».
21 Листопада, 2022 р., 07:36
Через обстріли російськими окупантами об’єктів енергетичної інфраструктури в Україні, в тому числі й на Вінниччині, останніми тижнями почастішали вимкнення вуличного та дорожнього освітлення. Так вимушено роблять через аварії або з метою економії. Але це спричиняє іншу небезпеку: впродовж останніх тижнів через проблеми з освітленням вулиць та магістралей кількість ДТП за участю пішоходів збільшилася на чверть.
11 Листопада, 2022 р., 09:49
10 листопада голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів робочу зустріч з головами територіальних громад області та координаторами Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Участь у ній взяли перший заступники голови обласної Ради Володимир Кістіон, заступники Анатолій Ткач, Ігор Івасюк, Дмитро Чаленко та секретар Вінницької міської ради Петро Яблонський.
09 Листопада, 2022 р., 08:24
9 листопада в Україні відзначається  Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва. Вітаємо всіх працівників культури з професійним святом!
09 Листопада, 2022 р., 08:12
Щиро вітаємо усіх жителів Гайсинського району з Днем української писемності та мови! Ми з вами маємо безцінний дар - одну з наймилозвучніших і найкрасивіших мов світу. Ми зберегли цей дар, незважаючи на століття чужинського панування, яке намагалося стерти українську з публічного життя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь