Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Травня, 2023 р., 08:28
Україна, відмовляючись від спільних із росією поглядів на світову історію, з 2015 року  як і більшість країн світу, 8 травня відзначає День пам’яті та примирення, а 9-го – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
06 Травня, 2023 р., 01:58
Щороку 6 травня в Україні відзначають День піхоти – день військовослужбовців механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових військових частин і підрозділів, що складають основу бойової могутності Сухопутних військ Збройних Сил України. Піхотинці – це  слава українського війська, загартованого в боях із російським агресором, адже  сьогодні українські піхотинці беруть на себе основний удар російського окупанта по всій лінії фронту.
05 Травня, 2023 р., 14:41
Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування спільно з Харківським національним університетом внутрішніх справ відкрили відділення Юридичної клініки. Науково-педагогічні працівники та курсанти університету надаватимуть безоплатну правову допомогу громадянам з питань захисту їх прав та і свобод у різних галузях права: цивільному, трудовому, адміністративному, господарському та ін.
04 Травня, 2023 р., 09:07
Ухвалою  Вінницького окружного адміністративного суду від 24.04.2023 року відкрито провадження в адміністративній справі №120/4561/23 щодо оскарження рішення Гайсинської районної ради Вінницької області (6 сесія 8 скликання) від 16.04.2021 року «Про передачу нерухомого та рухомого майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Тростянецького району у комунальну власність Тростянецької територіальної громади».
28 Квітня, 2023 р., 13:30
28 квітня на сесії обласної Ради депутати ухвалили рішення «Про забезпечення зміцнення національної безпеки у сфері свободи совісті та діяльності релігійних організацій на території Вінницької області».
28 Квітня, 2023 р., 13:24
Голова районної ради Віталій Савчук взяв участь у черговій 40 сесії  Вінницької обласної Ради, що відбулась сьогодні, 28 квітня. Головув на сесії голоова обласної Ради  Вячеслав Соколовий. На початку сесії перед депутатами виступила керівниця  центрального представництва Координаційного центру з питань поводження з військовополоненими Юлія Приймак.
26 Квітня, 2023 р., 13:18
Цього дня 37 років тому сталася одна з найбільших техногенних катастроф – аварія на ЧАЕС. Тисячі ліквідаторів ціною власного життя рятували світ від смертельного випромінювання. З нагоди цієї дати сьогодні у Гайсинському міському будинку культури відбувся пам'ятний захід. Представники районної та міської влади, ліквідатори аварії на ЧАЕС, переселенці схилили голови перед героїчним подвигом пожежних, працівників ЧАЕС, медиків, військовослужбовців, учених та всіх, хто став тоді на захист людства.
24 Квітня, 2023 р., 14:19
Сьогодні, 24 квітня, до Гайсинської районної ради завітав заступник голови ВТО ВФСТ «Колос» Микола Радіонов. Метою візиту було нагородження та відзначення юної гайсинчанки Анни Фурсової - учасниці конкурсу на краще висвітлення тематики «Європа очима дітей» за підсумками перебування в українсько-польському таборі «Колос-Братерство».
16 Квітня, 2023 р., 13:06
Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Так на Великдень віталися наші предки. Так сьогодні вітаємось й ми, але ще додаємо: Воскресне Україна, адже чудо Христового Воскресіння об’єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю.
12 Квітня, 2023 р., 16:12
До контактного центру системи безоплатної правової допомоги за номером 0 800 213 103 телефонують громадяни з питаннями щодо відстрочки від мобілізації, зокрема для догляду за родичами літнього віку або з інвалідністю. Юристи, що консультують на лінії, проаналізували, які питання ставлять найчастіше, та підготували роз’яснення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь