Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Липня, 2023 р., 13:40
14 липня відбулось засідання науково-технічної ради НПП «Кармелюкове Поділля», у якому взяв участь голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук. На засіданні було обговорено створення та розміщення пасіки на території парку, а також розглянуто наукове обґрунтування щодо реакліматизазації на території лучно-степових комплексів парку диких коней породи «Гуцульська»
14 Липня, 2023 р., 13:23
У Вінниці сьогодні, 14 липня, День жалоби:  рік тому російські війська вдарили крилатими ракетами по Вінниці. Під час повітряної тривоги дві ракети над областю збили сили ППО, дві — потрапили в центр міста. Загинули 29 людей, з них троє дітей. Ще 154 людини одержали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Серед загиблих -   родина із с.Мала Мочулка Теплицької селищної громади Гайсинського району.
12 Липня, 2023 р., 13:51
12 липня 2023 року голова районної ради Віталій Савчук та заступник голови Оксана Матвієнко провели зустріч з керівницею відокремленого підрозділу Об’єднання дружин і матерів бійців та учасників АТО у Вінницькій області Лілією Кузьменко. Громадська діячка розповіла про діяльність  організації,  яка фактично з  самого початку війни, 2014 року, допомагає родинам загиблих героїв, військових та ветеранів.
10 Липня, 2023 р., 11:27
8 липня 2023 року  у м.Гайсин було проведено футбольний турнір,   приурочений пам'яті загиблого захисника, уродженця м.Гайсин  Артура Горбатюка. Артур Віталійович  служив командиром гранатометного відділення протитанкового взводу 57 бригади ім. отамана Кості Гордієнка, захищав Україну на Луганщині з перших днів російського вторгнення. Загинув Герой влітку минулого року у віці 28 років у н.п. Тошківка поблизу Лисичанська.
04 Липня, 2023 р., 14:51
4 липня голова районної ради Віталій Савчук взяв участь  в онлайн-нараді, що провела Українська асоціація районних та обласних рад. Тема наради - актуалізація повноважень для районних рад.   Учасники наради – очільники районних рад зі всієї країни та експерти - обговорили функції,що могли б виконувати органи місцевого самоврядування субрегіонального рівня.
04 Липня, 2023 р., 14:48
Допомога військовослужбовцям та їхнім родинам залишається в центрі уваги Вінницької обласної ради. Саме тому на черговій сесії одним з перших питань депутати заслухали, як виконується цільова програма.
04 Липня, 2023 р., 10:02
Українська асоціація районних та обласних рад розпочала реалізацію Проєкту «Підвищення обізнаності серед органів місцевого самоврядування та громадян з фіксації руйнувань спричинених війною».
04 Липня, 2023 р., 07:40
Сьогодні, 4 липня – день Національної поліції України. Щиро вітаємо з професійним святом усіх працівників поліції Гайсинського району. Бажаємо вам удачі, цілеспрямованості, бадьорості, сміливості, світлого розуму, міцного здоров’я та сил.
03 Липня, 2023 р., 16:12
З метою належної та своєчасної підготовки теплових мереж, теплових пунктів та місцевих систем опалення, вентиляції та гарячого водопостачання (далі - ГВП) до роботи в опалювальний період 2023/24 року, попередженню відмов у системах теплоспоживання під час проходження опалювального періоду,
02 Липня, 2023 р., 09:32
Щиро вітаємо з професійним святом - Днем податківця - працівників та ветеранів податкової служби району! Всім відомо, що без податкових органів не можливе функціонування держави, тому ваша діяльність має величезне значення для усіх громадян. У час війни в Україні, коли рашистські загарбники вбивають українців і знищують нашу економіку, ви також тримаєте фронт - докладаєте максимум зусиль для поповнення державної скарбниці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь