Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Жовтня, 2023 р., 09:21
Щороку в День української писемності тисячі українців приєднуються до Національного радіодиктанту. Ця традиція існує з 2000 року. Написати радіодиктант національної єдності 2023 можна з будь-якої точки світу, а приєднається до нього може будь-хто. Це хороша можливість перевірити свою грамотність. А переможцям диктанту відправлять призи.
27 Жовтня, 2023 р., 09:08
Якщо підлітки, яким виповнилося 16 років, хочуть укласти шлюб, їм потрібно звертатися до суду й отримати дозвіл на це, адже шлюбний вік в Україні настає з 18 років. Суд має розглянути цю заяву та на підставі наведених доказів встановити, чи відповідає шлюб інтересам неповнолітніх.
08 Жовтня, 2023 р., 11:10
Сьогодні, 8 жовтня, ми вітаємо з днем юриста всіх, хто відповідає за дотримання прав та свобод громадян України: судді,в прокурорів, адвокатів, слідчих, нотаріусів, юрисконсультантів та правознавців. Бажаюємо вам твердості духу, стійкості та неупередженості.
06 Жовтня, 2023 р., 12:34
Понад 10 тисяч ветеранів війни та військовослужбовців звернулися до системи безоплатної правничої допомоги від початку 2023 року. Серед поширених питань цієї категорії клієнтів – підстави звільнення з військової служби, порядок переведення до іншої військової частини, а також ті, що стосуються сімейних правовідносин, зокрема стягнення аліментів, розлучення, оформлення спадщини.
01 Жовтня, 2023 р., 01:01
Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви Гайсинського району, щиро і сердечно вітаємо вас із професійним святом! На жаль, у цьому  році ви  знову приймаєте вітання у воєнний час, і, відповідно, не маєте того святкового настрою, що раніше. Але ми не можемо не привітати і не подякувати вам сьогодні  за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість і  високий професіоналізм. 
01 Жовтня, 2023 р., 00:01
Шановні жителі Гайсинського району! Сьогодні, 1 жовтня, ми всі разом відзначаємо три великих, тісно й логічно пов'язаних між собою свята: День захисника і захисниць України, День українського козацтва та велике християнське свято - Покрови Пресвятої Богородиці.
29 Вересня, 2023 р., 08:40
Голова районної ради Віталій Савчук взяв участь у роботі З’їзду Української асоціації районних та обласних рад, що відбувася 28 вересня у м.Київ. З’їздом Української асоціації районних та обласних рад обрано нового Президента – Тетяну Єгорову-Луценко, Президента Асоціації ОМС Харківської області, Голову Харківської обласної ради.
28 Вересня, 2023 р., 10:15
Рада підтримала відновлення електронного декларування Верховна Рада прийняла в цілому Закон «Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану» (законопроєкт № 9534). Про це повідомила прес-служба Апарату ВР.
22 Вересня, 2023 р., 08:46
21 вересня голова районної ради Віталій Савчук та голови й представники територіальних громад Гайсинського району взяли участь у розширеному засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування. Засідання провів.голова обласної Ради Вячеслав Соколовий. 
17 Вересня, 2023 р., 03:35
Щиро вітаємо особовий склад усіх підрозділів державної служби з надзвичайних ситуацій Гайсинського району,  ветеранів цивільного захисту і пожежної охорони з   професійним святом – Днем рятівника! Дякуємо вам за те, що обрали цю надзвичайно відповідальну та важливу професію, адже те, що для звичайної людини є подвигом, для вас — повсякденна робота, яка не знає вихідних і вимагає величезної самовіддачі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь