Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Вересня, 2023 р., 03:35
Щиро вітаємо особовий склад усіх підрозділів державної служби з надзвичайних ситуацій Гайсинського району,  ветеранів цивільного захисту і пожежної охорони з   професійним святом – Днем рятівника! Дякуємо вам за те, що обрали цю надзвичайно відповідальну та важливу професію, адже те, що для звичайної людини є подвигом, для вас — повсякденна робота, яка не знає вихідних і вимагає величезної самовіддачі.
17 Вересня, 2023 р., 03:10
Щиро вітаємо з професійним святом усіх фахівців лісового господарства Гайсинського району -  працьовитих, мудрих, справжніх професіоналів. Раціональне і розумне використання лісів дарує людям тепло і затишок, а люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві,справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету.
15 Вересня, 2023 р., 08:42
13 вересня у  Вінниці відбулася конференція «Польсько-українська співпраця та перспективи відбудови України» за участі державного управління та бізнесу в рамках проєкту CSS WEI «Ukraine Reconstruction Service». Участь у заході взяли голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, його заступник Дмитро Чаленко, заступниця Вінницького міського голови Галина Якубович і заступник начальника обласної військової адміністрації Сергій Здітовецький.
13 Вересня, 2023 р., 15:03
Вінниччина увійшла до переліку шести пілотних областей України, у яких буде реалізовуватися проєкт із забезпечення кваліфікованою робочою силою заходів з відновлення України. Презентація та відкриття програми Skills4Recovery відбулися 8 вересня у Вінниці. Участь у заході взяли заступник голови обласної Ради Ігор Івасюк, перша заступниця начальника обласної  військової адміністрації Наталя Заболотна, керівники профільних департаментів обласної військової адміністрації, директори закладів професійної освіти та представники бізнесу.   
04 Вересня, 2023 р., 09:37
Що робити, коли факт є — а документів про це немає? Вони втрачені і відновити їх неможливо чи ніколи не видавалися і отримати їх немає змоги. Тоді потрібно звертатися до суду та надавати докази, що цей факт справжній. Після отримання позитивного рішення суду можна буде звертатися до відповідних органів, щоб отримати потрібні документи.
01 Вересня, 2023 р., 05:24
Сьогодні, 1 вересня, у школах та інших закладах освіти розпочинається навчальний рік. Раніше всі школярі зустрічали День знань на святковій лінійці разом зі своїми батьками та вчителями. Проте  через російську агресію формат проведення цього дня змінився, і тепер у кожному закладі навчальний рік починається по різному: у когось - в стінах рідної школи чи вузу, у когось - через екран моніторів 
30 Серпня, 2023 р., 09:27
Розпочав роботу сайт «Поверни своє». Головне завдання платформи – надати у доступному вигляді інформацію, для чого та як правильно документувати збитки, що завданні російським повномасштабним вторгненням в Україну.
29 Серпня, 2023 р., 08:59
Кожен день у нас зараз - день пам'яті...Сьогодні -офіційний. У День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, ми згадуємо і подумки дякуємо всім наших загиблим Героям, які віддали власні життя за наші життя..
28 Серпня, 2023 р., 09:06
25 серпня на черговій 43 сесії обласної Ради депутати заслухали інформацію про виконання обласного бюджету за перше півріччя 2023 року. 
25 Серпня, 2023 р., 08:45
Під головуванням голови обласної Ради В'ячеслава Соколового 25 серпня відбулася чергова 43 сесія обласної Ради. Перед початком роботи сесії депутати вшанували пам'ять загиблих героїв - наших захисників та всіх мирних українців, що їх убила Росія...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь