Гайсинська районна рада
Вінницька область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Липня, 2022 р., 13:35
15 липня відбулось засідання науково-технічної ради НПП «Кармелюкове Поділля», у якому взяв участь член ради – голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук. На засіданні було погоджено ряд науково-дослідних робіт та методичних рекомендацій, а також  звіт про виконання 5-річного плану заходів діяльності парку.
15 Липня, 2022 р., 03:16
 Сьогодні на Вінниччині оголошено день жалоби. Сумуємо за загиблими і постраждалими внаслідок страшногоо ракетного обстрілу Вінниці.Вічна пам'ять усім жертвам трагедії... Швидкого одужання пораненим.Тримаймося. Ворог буде покараний
14 Липня, 2022 р., 13:41
14 липня близько 10:50 ворог обстріляв Вінницю. По місту було випущено 8 ракет, 4 з яких збили ППО. За повідомленням Національної поліції, 3 російські ракети поцілили в будівлю з офісними приміщеннями. Від ударів постраждали також Будинок офіцерів та розташовані неподалік житлові будинки. 
08 Липня, 2022 р., 14:08
7 липня, у День працівників природно-заповідного фонду, голова районної ради Віталій Савчук завітав на урочисті збори колективу національного природного парку"Кармелюкове Поділля", що розташований у Гайсинському районі.
07 Липня, 2022 р., 10:26
Шановні працівники установ природно-заповідного фонду  щиро вітаємо вас з нагоди професійного свята – Дня працівника природно-заповідної справи!
02 Липня, 2022 р., 19:43
Щиро вітаємо з професійним святом - Днем податківця - працівників та ветеранів податкової служби району! Всім відомо, що без податкових органів не можливе функціонування держави, тому ваша діяльність має величезне значення для усіх громадян. У час війни в Україні, коли рашистські загарбники вбивають українців і знищують нашу економіку, ви також тримаєте фронт - докладаєте максимум зусиль для поповнення державної скарбниці.
01 Липня, 2022 р., 19:29
Керівництво, депутатський корпус та виконавчий апарат Гайсинської районної ради сумують з приводу передчасної смерті заступника голови Чечельницької районної ради 7 скликання Крук Наталії Анатоліївни та висловлюють глибоке співчуття родині та близьким
24 Червня, 2022 р., 12:53
Сьогодні у режимі відеоконференції відбулась чергова 15 сесія районної ради 8 скликання. Засідання, на якому були присутні 29 депутатів, провів голова районної ради Віталій Савчук. Перед сесією відбулось спільне засідання президії та постійних комісій районної ради, члени яких узгодили питання порядку денного та рекомендували сесії прийняти по них рішення. Відкриваючи сесію, голова районної ради Віталій Савчук зазначив, що сьогодні рівно 4 місяці з того дня, як росія здійснила повномасштабний наступ на Україну, і ми живемо в умовах воєнного часу. Щодня за нашу свободу гинуть Герої, кожна громада нашого району зазнала болючих втрат. 
23 Червня, 2022 р., 11:19
Відповідно до розпорядження голови районної ради Савчука В.В. від 23.06.2022 р. № 16 "Про внесення змін до розпорядження голови районної ради" пленарне засідання  чергової 15 сесії районної ради 8 скликання, запланованої на 24 червня 2022 року, буде проведено у режимі відеоконференції (дистанційне засідання). Початок спільного засідання Президії та постійних комісій районної ради о 10.30, початок  пленарного засідання - об 11.00.
17 Червня, 2022 р., 12:35
Шановні медичні працівники Гайсинського району! З нагоди вашого професійного свята маємо за честь подякувати вам за невпинну боротьбу за здоров’я та життя  людей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь