Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Робота депутатів у постійних комісіях

Дата: 15.01.2021 14:56
Кількість переглядів: 619

У ході  підготовки до позачергової 4 сесії районної ради відбулись засідання постійних комісій районної ради. Члени постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської діяльності і етики, гласності,  зміцнення законності і правопорядку обговорили проєкт рішення «Про Програму забезпечення поінформованості населення та розвитку звукового засобу інформації - районного радіомовлення на 2021 рік» та рекомендували його для затвердження на сесії.

Завідувач відділом культурно-освітніх програм Гайсинської радіомовлення Ірина Слободянюк проінформувала про переспективу переведення мовлення у режим FM- діапазону. Голова постійної комісії Андрій Тарасюк висловив побажання, щоб у радіопередачах звучало більше інформації про діяльність депутатів, їх виступи та інтерв’ю з ними, а також діяльність місцевих рад територіальних громад, що ввійшли до складу Гайсинського району.

Також перед початком пленарного засідання позачергової 4 сесії районної ради відбулось засідання постійної комісії  з питань планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, яке провів голова комісії Олег  Цуркан. На порядку денному комісії стояли питання щодо проєктів рішень «Про продовження терміну дії покращення умов обслуговування платників податків Гайсинського району та збільшення надходжень до державного і місцевих  бюджетів на 2016-2020 роки», «Про затвердження цін на роботи (послуги), що надаються КУ «Гайсинський районний трудовий архів», а також проєкти рішень стосовно бюджетних питань районів, що ліквідовуються - Бершадського, Теплицького, Тростянецького і Чечельницького.

Плідно попрацювала постійна комісія районної ради з питань регулювання комунальної власності, комунального господарства, адміністративно-територіального устрою та комплексного розвитку населених пунктів. Головував на засіданні постійної комісії її голова Олег Красних. Членами комісії було обговорено 11 питань, всі вони стосувалися передачі комунального майна районних рад, що ліквідовуються, до територіальних громад району. «Багатшими» на заклади освіти, культури, охорони здоров’я та інше індивідуально визначене майно стали Гайсинська та Бершадська міські громади, Тростянецька та Чечельницька селищні громади, Краснопільська, Соболівська, Ободівська та Ольгопільська сільські громади.

Депутати постійної комісії з питань розвитку господарського комплексу району, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища розглянули проєкти  рішень про затвердження проєктів землеустрою щодо встановлення меж населених пунктів Соболівка, Антонівка, Метанівка, Велика Киріївка, Устя та Красносілка.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь