Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова районної ради Віталій Савчук дав першу пресконференцію для ЗМІ району

Дата: 16.01.2021 09:42
Кількість переглядів: 828


Голова Гайсинської  районної ради Віталій Савчук 15 січня 2021 року дав першу пресконференцію для засобів масової інформації району. У зустрічі з керівником району та його заступником Оксаною Матвієнко брали участь редактори газет «Трибуна праці» Алла Плахотнюк, «Гайсинський вісник» Олександр Рябокінь, «Чечельницький вісник» Лариса Шабельник, «Вісті Тепличчини» Ірина Лупещенко, «Бершадський край» Федір Шевчук,

«Тростянецькі вісті» Анатолій Савченко, "Ладижинські новини" + радіо "Лада"  Галина Данилівська і  Ігор Шевченко, завідувач відділом культурно-освітніх програм Гайсинської редакції радіомовлення Ірина Слободянюк.

  Віталій Савчук відповів на питання журналістів про актуальні проблеми району, серед яких повноваження районної ради та її комунальна власність, передача  майна та об’єктів соціально-культурної сфери   у власність територіальних громад та їх подальше функціонування, «тарифні» майдани,  реорганізація райдержадміністрацій та ряд інших.

   Редактори районних газет звернулись до голови районної ради  з питанням, чи не вплине переділ комунальної власності між районами та громадами на перебування редакцій у  приміщеннях, які були надані їм на пільгових умовах після реформування ЗМІ. Віталій Савчук наголосив, що  відповідно до законодавства визначено порядок використання редакціями цих приміщень, тому місцева влада, якій належать ці приміщення,  жодним чином  не повинна впливати на ЗМІ та маніпулювати цим питанням. Також Віталій Володимирович повідомив, що після кінцевого узгодження районного бюджету на 2021 рік буде розглянуто питання про укладення договорів із засобами масової інформації району на висвітлення діяльності районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь