Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова районної ради Віталій Савчук взяв участь у загальних зборах ВОАОМС

Дата: 28.01.2021 09:10
Кількість переглядів: 534

27 січня 2021 року голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук взяв участь у загальних зборах уповноважених представників – членів Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування.

Члени Асоціації заслухали звіт про її діяльність за 2020 рік та подякували  за підтримку територіальних громад і захист їх інтересів  голові Вінницької обласної Ради 7 скликання Анатолію Олійнику, який очолював ВОАОМС протягом останніх п’яти років.  

 Новим головою обласної Асоціації органів місцевого самоврядування присутні одноголосно обрали голову обласної Ради Вячеслава Соколового. Окрім цього, обрали також заступників голови Асоціації. Першим заступником голови Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування обрано секретаря Вінницької міської ради Павла Яблонського, заступниками – Вороновицького селищного голову Олександра Ковінька,  голову Вінницької районної ради Ігоря Шутака та Літинського селищного голову Анатолія Бичка. Також було обрано Правління Асоціації, до якого увійшли  і представники Гайсинського району: Дашівський селищний голова Сергій Тітаренко та Краснопільський сільський голова Катерина Романенко.

Новообраних керівників громад області привітав голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов, зауваживши: «Є чимало практичних аспектів реалізації після змін в адміністративно-територіальному устрої. 80% питань щодо життєдіяльності мешканців відтепер вирішують в громадах. Є і проблеми – про них треба не лише говорити, а й вирішувати.  Довіра виборців – це, насамперед, велика відповідальність. Вас мають чути і ви маєте чути виборців. Ваш інструмент сьогодні – це люди. Але і ви – інструмент в руках людей. Про це теж треба пам’ятати».

Перед присутніми на зборах виступив новообраний голова Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування Вячеслав Соколовий: “Маємо працювати над тим, аби наша Асоціація розвивалася та продовжувала бути потужним навчальним, дискусійним майданчиком для напрацювання правильних рішень, а громади розвивалися.  Для цього у нас є всі можливості, сформовані ради на місцях, до управління громадами прийшли професійні люди, які отримали високу довіру».

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь