Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Керівники районної ради відвідали з робочим візитом Дашівську селищну територіальну громаду

Дата: 02.02.2021 17:16
Кількість переглядів: 573

Сьогодні, 2 лютого, голова Гайсинської районної ради Віталій Савчук та його заступник Оксана Матвієнко відвідали з робочим візитом Дашівську селищну територіальну громаду. Візит до громади розпочався із селищної ради, де керівники районної ради провели зустріч з головою Дашівської громади Сергієм Тітаренком, його заступником Володимиром Любаревичем та секретарем селищної ради Світланою Войченко.

Під час зустрічі посадовці обговорили ряд важливих питань, зокрема, щодо утримання закладів соціальної сфери, роботи комунальних закладів, участь громади у конкурсах проєктів розвитку і можливість співфінансування проєктів з районного бюджету, вироблення Стратегії розвитку Дашівської громади на період до 2030 року, забезпечення мешканців громади інсуліном, автобусне сполучення сіл Дашівської ТГ з районним центром - містом Гайсин та ряд інших.

У супроводі керівників Дашівської селищної ради голова районної ради Віталій Савчук та заступник Оксана Матвієнко оглянули заклади соціальної сфери, зокрема, нове приміщення ЦНАП, відкриття якого очікується найближчим часом. Створення Центру надання адміністративних послуг відбувається у рамках співпраці селищної ради з програмою «U-LEAD з Європою». Ця співпраця стала можливою завдяки перемозі громади у відкритому конкурсі, що проводився цієї міжнародною організацією. Згідно з умовами співпраці селищна рада провела капітальний ремонт приміщення, а зі сторони ULEAD з Європою очікується надання офісної та комп’ютерної техніки, меблів, а також проведення навчання фахівців Центру.

Оглядаючи приміщення ЦНАП, голова районної ради Віталій Савчук зауважив, що вирішення багатьох актуальних питань не завжди залежить від розміру місцевого бюджету, у більшості випадків досить застосувати господарську кмітливість та проявити наполегливість, про що й свідчить діяльність влади Дашівської громади. Неодноразові перемоги селищної ради в обласних конкурсах проєктів розвитку громад, програм розвитку ООН та інших дали змогу інвестувати додаткові кошти в розвиток громади, зокрема, здійснити енергозберігаючі заходи у дошкільних навчальних закладах, облаштувати сучасні зони відпочинку тощо.

Голова районної ради Віталій Савчук та заступник голови Оксана Матвієнко ознайомилися з роботою комунального закладу "Спорт для всіх", відвідали дитячу музичну школу та стаціонарне відділення для проживання одиноких непрацездатних громадян, де створено затишок та всі належні для них умови.

Із закладом для дітей з особливими освітніми потребами - КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» - ознайомила керівників району фахівець центру, депутат Гайсинської районної ради Алла Баранець. Побували також посадовці і у Кальницькій ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Я.Івашкевича, директор якої Валентина Поїзд, також депутат Гайсинської районної ради, провела пізнавальну екскурсію краєзнавчим музеєм, що облаштований у приміщенні школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь