Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Робочий візит керівництва районної ради до Бершадської міської територіальної громади

Дата: 04.02.2021 08:24
Кількість переглядів: 658

Тривають робочі  візити керівництва Гайсинської районної ради до територіальних громад району. 4 лютого голова районної ради Віталій Савчук та його заступник Оксана Матвієнко побували у Бершадській міській територіальній громаді.

Ця громада у нашому районі є найбільшою за площею (понад 870 кв. км) та кількістю рад, що об’єдналися (19). Громаду очолює Віталій Драган, у зв’язку з його перебуванням у цей день у відрядженні керівників району знайомили з громадою заступник міського голови, депутат Гайсинської районної ради Дмитро Красиленко та депутат Бершадської міської ради Віктор Маланчук.

Під час робочого візиту керівники району та територіальної громади обговорили питання щодо закінчення процесу реорганізації Бершадської районної ради, працевлаштування вивільнених працівників, можливість співфінансування з районного бюджету проєктів Бершадської громади для участі в обласному конкурсі «Комфортні громади», розробка стратегічних цілей розвитку  громади на період до 2030 року та інші.

Віталій Савчук та Оксана Матвієнко ознайомились з роботою КУ «Інклюзивно-ресурсний центр». Фахівці установи на чолі  з директором Людмилою Загарій створили чудові умови для розвитку діток. Центр забезпечений всім необхідним обладнанням, що  дозволяє провести фактично весь спектр потрібних психолого-педагогічних досліджень для   оцінки спроможності  до навчання дітей з особливими освітніми потребами, побудувати для них індивідуальну програму розвитку  -  освітню траєкторію.

Гордістю Бершадської громади є чудовий краєзнавчий музей, який входить до п’ятірки найкращих музейних закладів Вінницької області та налічує понад 10 тис. експонатів.  Оглядаючи музейні експозиції, що знайомлять з історією та культурою Бершадщини,  Віталій Савчук та Оксана Матвієнко обговорили з директором Оксаною Горобець та науковим співробітником Галиною Шевчук майбутній розвиток сфери культури та туризму, зокрема, популяризацію музейного туризму, а також розробку нових туристичних маршрутів.

 У ході робочого візиту керівники Гайсинського району відвідали КНП «Бершадська окружна лікарня інтенсивного лікування», де тривають будівельні та ремонтні роботи приймального відділення  в межах державної програми «Велике будівництво». Відділення вже забезпечено частиною діагностичного обладнання, зокрема, сучасним рентген-апаратом, незабаром буде встановлено комп’ютерний томограф. Планується, що за кілька місяців приймальне відділення уже буде приймати хворих. У лікарні завершуються також ремонтні роботи  патолого-анатомічного відділення. Після огляду вищеназваних відділень, лабораторії,  харчоблоку, котельні голова районної ради Віталій Савчук відзначив високий рівень роботи керівництва лікарні та медичного персоналу по створенню належних умов для лікування хворих.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь