Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

На Гайсинщині відзначили День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2021 15:16
Кількість переглядів: 668

15 лютого 2021 року на Гайсинщині було відзначено День  вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У м. Гайсин на центральній площі відбулося урочисте покладання квітів до портретів загиблих гайсинчан-афганців. Урочистою ходою громадськість міста пройшла до Скверу Слави на  мітинг пам’яті.

Після хвилини мовчання з щирими   словами вдячності за героїзм та активну життєву позицію  до воїнів-інтернаціоналістів звернулися  голова райдержадміністрації Людмила Головашич,  учасник бойових дій в Афганістані Віктор Березніцький, учасники АТО, голова громадської організації «Мальва» Людмила Менюк.

 Після мітингу в районному Будинку культури відбулася тематична зустріч з ветеранами війни в Афганістані. В фойє РБК учасники зустрічі могли розглянути виставку картин художника, учасника бойових дій в Афганістані, Кухтенка В.А. Воїнів-інтернаціоналітсів привітали із річницею закінчення війни в Афганістані голова Гайсинської  районної ради Віталій Савчук та голова Гайсинської РДА Людмила Головашич. Керівники району вручили Почесні грамоти облдержадміністрації та обласної Ради за патріотизм, активну громадянську позицію та з нагоди 32-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан  ряду  воїнів-інтернаціоналістів району.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь