Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Гайсинщина вшанувала пам’ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 19.02.2021 15:33
Кількість переглядів: 502

Цими днями минає вже сьома річниця однієї з найтрагічніших подій сучасної історії країни - розстрілу мирних учасників Революції Гідності. Пам’ять загиблих українців,  хто в буремні зимові дні     відстоював на Майдані  справедливість, честь і гідність української нації, вшанували гайсинчани під час мітингу, який відбувся 19 лютого біля пам’ятного знаку Небесній Сотні у міському парку ім. Б.Хмельницького.

Розпочався захід покладанням квітів до пам’ятника та спільним виконанням Державного Гімну України. До присутніх на заході звернулись голова райдержадміністрації Людмила Головашич, заступник голови районної ради Оксана Матвієнко,  заступник голови спілки учасників  АТО  м. Гайсин Олександр Гончарук, старшокласник міського ліцею № 7 Гліб Вербовенко.  Присутні на мітингу гайсинчани вшанували   пам'ять загиблих активістів Революції гідності хвилиною мовчання.  
Напередодні, увечері 18 лютого, на цьому ж місці відбулась панахида, яку здійснив отець Ярослав Вольвин. Гайсинчани, серед яких були також учасники тих буремних подій на Майдані, пом'янули усіх загиблих під час Революції Гідності і тих, хто загинув за рік по тому у Дебальцевському котлі.

Пам’ятати — це святий обов’язок кожного з нас. Герої  Небесної Сотні віддали своє життя за Україну, продовжують гинути за нашу свободу і воїни у зоні АТО…  Вічна слава Героям, які полягли за нашу незалежність!   Слава Україні!

Пам’ятні заходи з нагоди Дня пам’яті героїв Небесної сотні пройшли в усіх територіальних громадах Гайсинського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь