Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

3 сесія

Дата: 22.01.2021 15:15
Кількість переглядів: 623

Рішення 3 сесії районної ради 7 скликання

Про Програму економічного і соціального розвитку Гайсинського району на 2016 рікПрограма

Про районний бюджет на 2016 рік

Про внесення змін до рішення 23 позачергової сесії районної ради 6 скликання від 14.01.2015 року „Про районний бюджет на 2015 рік”.

Про розпорядження голови райдержадміністрації

Про районну Програму „Молодь Гайсинщини” на 2016 – 2020 рокиПрограма.

Про районну Програму розвитку фізичної культури і спорту на 2016 – 2020 рокиПрограма

Про районну цільову соціальну комплексну Програму підтримки сім’ї, демографічного розвитку, попередження торгівлі людьми, запобіганню насильства в сім’ї та забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків на період до 2020 рокуПрограма.

Про Програму забезпечення діяльності центру надання адміністративних послуг Гайсинської районної державної адміністрації на 2016 рікПрограма

Про районну Програму забезпечення соціально-правового захисту дітей на 2016-2020 рокиПрограма.

Про районну Програму розвитку культури та духовного відродження на 2016–2020 рокиПрограма.

Про районну Програму підтримки діяльності громадських організацій інвалідів, воїнів-інтернаціоналістів, ветеранів війни та інших категорій населення на 2016-2017 рокиПрограма.

Про внесення змін до Єдиної комплексної правоохоронної Програми Гайсинського району на 2015- 2019 роки

Про внесення змін до плану реалізації Обласної комплексної програми захисту населення і територій Вінницької області у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на території Гайсинського району на 2009 – 2015 роки

Про Програму поліпшення пожежної та техногенної безпеки населених пунктів та об’єктів різних форм власності, розвитку інфраструктури оперативно-рятувальної служби Гайсинського району на 2016-2020 роки. Додаток

Про Програму покращення умов обслуговування платників податків Гайсинського району та збільшення надходжень до державного і місцевих бюджетів на 2016-2020 роки.Програма.

Про Програму протиепізоотичних заходів по боротьбі з африканською чумою свиней у Гайсинському районі на 2016– 2018 роки.

Про районну Програму „Шкільний автобус” на 2016-2020 роки. Програма.

Про розпорядження голови районної ради.

Про пільги щодо батьківської плати за навчання дітей у Гайсинській музичній школі.

Про педагогічну діяльність голови районної ради.

Про внесення змін до Положення про використання коштів фонду депутата районної ради для надання грошової допомоги громадянам.

Про оренду приміщень.

Про списання майна.

Про передачу майна.

Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельних ділянок на території Степаської сільської ради, право оренди на які може бути реалізоване на земельних торгах

Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що надані в оренду Довженку В.П. на територіях Михайлівської та Митківської сільських рад

Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває у власності гр. Керезь А.І. для ведення особистого селянського господарства на території Гранівської сільської ради

Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває у власності гр. Волошанюк Л.П. для ведення особистого селянського господарства на території Кузьминецької сільської ради.

Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває у власності гр. Трембіцького Ю.І. для ведення садівництва на території Кунянської сільської ради.

Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що надаються в оренду Кусяк І.М. на території Бубнівської сільської ради.

Про припинення здійснення районною радою оперативного управління майном ДНЗ м.Гайсин та фінансування їх за рахунок коштів районного бюджету.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь