Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Робочий візит до Соболівської територіальної громади

Дата: 22.03.2021 14:07
Кількість переглядів: 533

Продовжуються робочі візити керівництва районної ради до територіальних громад району. 19 березня заступник голови Гайсинської районної ради   Оксана Матвієнко відвідала з робочим візитом Соболівську сільську територіальну громаду.

Під час зустрічі із сільським головою Вірою Асауленко було обговорено ряд   питань, зокрема, щодо передачі громаді рухомого майна, утримання закладів соціальної сфери,   участі громади в обласному конкурсі проектів розвитку «Комфортні громади» і  співфінансування проєктів з районного бюджету та ряд інших.

Заступник голови районної ради Оксана Матвієнко також відвідала село Метанівку Соболівської територіальної громади, де було проведено зустріч з активом села:  Ігорем Гащенком  - старостою села,  Віталієм Дімітрієвим - уродженцем Метанівки, головою  Федерації волейболу Вінницької області та директором волейбольного клубу «Поділля», Ларисою Телечук та Василем Коротушенком - депутатами Соболівської сільської ради. Активісти розповіли про своє бачення подальшого розвитку Метанівки, зокрема, про проєкт його благоустрою - облаштування двох паркових зон над ставком у центрі села, які будуть його окрасою. Метанівка (до  входження у Соболівську територіальну громаду існувала Метанівська сільська рада) має свій власний позитивний досвід участі у конкурсах проектів розвитку, адже здобувала перемоги у трьох обласних конкурсах. Зокрема, завдяки перемозі у минулорічному 17 обласному конкурсі у селі було відремонтовано гаражні приміщення колишнього колгоспу з метою облаштування у них місцевого центру безпеки громадян, що планується незабаром відкрити. Дбає громада села і про розвиток культури та збереження місцевих пам’яток. Завдяки місцевим активістам у приміщенні старого двохсотрічного  млину було відкрито музей села, а на мальовничій території навколо нього у минулому році було проведено фестиваль народної творчості «Роди, Боже, на багату долю» .

Під час зустрічі заступника голови районної ради Оксана Матвієнко з головою  Федерації волейболу Вінницької області Віталієм Дімітрієвим було обговорено питання розвитку спорту у районі, зокрема, організація змагань між громадами, розбудова та впорядкування спортивної інфраструктури,   шляхи залучення до спортивних занять молоді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь