Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІТАЄМО!

Дата: 25.03.2021 10:13
Кількість переглядів: 538

Шановні жителі Гайсинського району! Прийміть найщиріші вітання з річницею визволення району від фашистських загарбників під час Другої світової війни!  Разом зі зміною територіальних меж  району ми маємо і нову дату відзначення цієї важливої історичної події - 25 березня. Саме у ці весняні дні, починаючи з 10 березня і до сьогодні, 77 років тому тривали бої за  звільнення територій громад  нашого району.

Гайсинчани пережили майже 33 страшних місяці окупації, та не скорилися ворогові, не втратили свободолюбивого духу і віри в перемогу. З  глибокою повагою і скорботою згадуємо сьогодні  загиблих воїнів та партизанів, жертв війни  та окупації, матерів і вдів, що не дочекалися своїх синів і чоловіків і несли на своїх плечах найважчий тягар повоєнної відбудови… Низький уклін і велика шана від усіх гайсинчан  – сивочолим бойовим  ветеранам, на жаль, їх залишилося так мало… Наше покоління і всі наступні – у величезному боргу перед ними. 

Трагедією і великим спільним болем є те, що через сім десятків років наша країна була знову втягнута у вир військового протистояння. Від імені усіх гайсинчан хочу подякувати захисникам України, які боронять її рубежі від російських загарбників на Сході країни.   Переконаний, що  українці обов’язково  відстоять свою правду, свій мир, своє майбутнє, і   незабаром святкуватимуть Перемогу.     

Бажаю миру і добробуту в кожну родину, суспільної злагоди та взаємоповаги. А усьому Гайсинському району  - процвітати і розвиватися, бути квітучим і красивим краєм, де життя наповнюється теплом, радістю і надією на краще для кожного мешканця!

 

           З повагою - голова Гайсинської районної ради  Віталій Савчук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь