Гайсинська районна рада
Вінницька область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Керівники районної ради провели зустріч з редакторами ЗМІ Гайсинського району

Дата: 15.04.2021 17:01
Кількість переглядів: 582

Які повноваження матиме районна рада після 1 липня цього року? Що чекає на субрегіональний рівень місцевого самоврядування? Якою є подальша доля територіальних громад району? Які напрацювання має районна рада 8 скликання? Наскільки дієвим є депутатський корпус та фаховим - виконавчий апарат районної ради? Яким чином буде узгоджено питання оплати висвітлення діяльності районної ради у засобах масової інформації району?

На ці та інші запитання представників медіа Гайсинського району дав відповіді голова районної ради Віталій Савчук під час другої пресконференції, що відбулась сьогодні, 15 квітня. У зустрічі з керівником району та його заступником Оксаною Матвієнко брали участь редактори газет «Трибуна праці» Алла Плахотнюк, «Гайсинський вісник» Валентина Волошина, «Чечельницькі вісті» Лариса Шабельник, «Вісті Тепличчини» Ірина Лупещенко, «Бершадський край» Федір Шевчук, «Тростянецькі вісті» Анатолій Савченко, «Ладижинські новини» + радіо «Лада» Ігор Шевченко, редактор Гайсинської редакції радіомовлення Людмила Воронова.

Керівники районної ради повідомили журналістам, що найближчим часом при районній раді буде створено ресурсний центр розвитку громад Гайсинського району, який буде надавати допомогу територіальним громадам у навчанні грантовій діяльності, підготовці та поданні проєктів не лише на місцеві (обласні) конкурси, а й загальнодержавного та міжнародного рівня. З метою пошуку інвесторів буде зібрано інформацію щодо інвестиційних майданчиків кожної громади та узагальнено її в «Інвестиційному порталі Гайсинського району». Для реалізації більш дієвої співпрації районної ради з громадами за ними буде закріплено депутатів; також голова районної ради Віталій Савчук дослухався до пропозиції журналістів закріпити за громадами і фахівців виконавчого аппарату.

Багато часу на зустрічі з журналістами району було приділено обговоренню питання висвітлення діяльності районної ради. Щодо участі редакцій в процедурі відкритого тендеру роз’яснення надала начальник фінансово-господарського відділу виконавчого апарату районної ради Олеся Казанець.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь